Έτοιμος για ακόμα μια μάχη ο Κώστας Ντεϊμεντές

Ο Κώστας Ντεϊμεντές με τον εγγονό του, στην εκδήλωση του Συλλόγου Θεσσαλών για τα αποκαλυπτήρια του Ρήγα Φεραίου
Έτοιμος για μια ακόμα μάχη δηλώνει ο Κώστας Ντεϊμεντές. Μαχητικό μέλος της ανανεωτικής αριστεράς, επί χρόνια, θεώρησε υποχρέωσή του να στρατευθεί κι αυτή τη φορά, ως υποψήφιος του συνδυασμού που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Κώστα Λουμιώτη. 
Παρά τα χρονάκια του ο Κώστας νιώθει παλικάρι και συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητες του συνδυασμού, με συνέπεια και αφοσίωση. Στόχος του να εκλεγεί η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΥΛΗΣ, για να δώσει, όπως λέει, μια διαφορετική διάσταση στη λειτουργία του Δήμου, με έμφαση στην συμμετοχή και στην κοινωνική αλληλεγγύη. «Μακάρι να αντιληφθεί ο κόσμος ότι το μόνο που επιδιώκουμε είναι να υπερασπίσουμε τα συμφέροντά του. Όσο για μένα θα συνεχίσω να παλεύω, όσο μου το επιτρέπουν οι δυνάμεις μου», τονίζει ο Ντεϊμεντές, δίνοντας το στίγμα της προσπάθειάς του. 
Στο θολό και αβέβαιο εκλογικό τοπίο κανείς δεν ξέρει αν οι προσδοκίες του θα επαληθευτούν. Ένα όμως είναι βέβαιο:  Ότι ο Κώστας Ντεϊμεντές με το ήθος, την πραότητα και την αγωνιστικότητά του έχει κερδίσει το σεβασμό φίλων και αντιπάλων...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου