Μήπως έχεις επηρεαστεί Θανάση;

ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΚΙΝΑΛΑΣ
Ο Θανάσης Γκινάλας, ο συνδημότης από τη Ζωφριά αποφάσισε να συμμετάσχει στις Δημοτικές Εκλογές με το συνδυασμό του απερχόμενου Δημάρχου Δημήτρη Μπουραΐμη και το έκανε γνωστό στους φίλους του αναρτώντας την παρακάτω ανακοίνωση στο facebook:

Συνδημότισσες και Συνδημότες, Φίλες και φίλοι, 
Η επιστολή που διαβάζετε σηματοδοτεί μια προσπάθεια που ξεκίνησε την επόμενη μέρα των προηγούμενων αυτοδιοικητικών εκλογών και εντάθηκε με δημόσιες παρεμβάσεις και με τις κοινωνικές τοποθετήσεις.
Όμως η ζωή συνεχίζεται απαιτώντας από εμάς να πάμε μπροστά τον τόπο, ΧΩΡΙΣ κομματικές παρωπίδες, ΧΩΡΙΣ τις ταμπέλες του παρελθόντος που μας χώρισαν, ΧΩΡΙΣ τους τεχνητούς παραταξιακούς διαχωρισμούς που παραπέμπουν μόνιμα και σταθερά στο αυτοδιοικητικό χθες. 
Γιατί ζούμε πλέον μια νέα πραγματικότητα, της οικονομικής κρίσης, ενώπιον της οποίας πρέπει όλοι με αισθήματα ευθύνης να συναποφασίσουμε και να συνδιαμορφώσουμε ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας. Υπό αυτές τις συνθήκες με αίσθημα ευθύνης για το δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας, αποφάσισα να είμαι ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΟ) ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Δ. ΜΠΟΥΡΑΪΜΗ. 
Είμαι πεπεισμένος, ότι είσαι μαζί μας και εσύ, ο ανεξάρτητος και σκεπτόμενος Δημότης, αυτός που πιστεύει ότι πρέπει ενωμένοι να γίνουμε ένα πλειοψηφικό ρεύμα να πούμε όχι στην οπισθοδρόμηση που οδηγεί στο αδιέξοδο. 
Πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά και κυρίως μπορούμε να έχουμε μια Δημοτική Αρχή της αλήθειας, μια Δημοτική Αρχή που θα φέρει της ανάπτυξη, και νέες θέσεις εργασίας, που θα προτείνει λύσεις για την καθημερινότητα, θα σκέφτεται για τους αδύνατους και δεν θα στηρίζεται στην εξαπάτηση του Δημότη ή στις αερολογίες που εκτοξεύονται από επίσημα χείλη, για προσωπικό του όφελος. 
Στις επερχόμενες εκλογές ψηφίζουμε λοιπόν και στηρίζουμε τη συνέχεια του ΔΗΜΑΡΧΟΥ Δ. ΜΟΥΡΑΪΜΗ. 
ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ νέους άξιους καταξιωμένους ανθρώπους που εκφράζουν αξίες και ιδανικά.
ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ανθρώπους που έχουν όραμα, θέληση και τη δυνατότητα να προσφέρουν στο τόπο τους.

Φυσικά πολλά από αυτά δεν τα καταλαβαίνουμε. Όπως λόγου χάρη ποιες είναι οι αλήθειες που είπε η σημερινή Δημοτική Αρχή; Γιατί δεν έφερε την ανάπτυξη τα τελευταία τριάμιση χρόνια και χρειάζεται άλλα πέντε για να το πετύχει; Γιατί να προτείνει λύσεις για την καθημερινότητα, αφού, ως Διοίκηση είχε τη δυνατότητα να τις εφαρμόσει; Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Η φράση που πραγματικά μας εντυπωσίασε είναι ότι η Δημοτική Αρχή που οραματίζεται ο Θανάσης Γκινάλας, δηλαδή αυτή που ασκεί σήμερα Διοίκηση στο Δήμο Φυλής «δεν θα στηρίζεται στην εξαπάτηση του δημότη ή στις αερολογίες που εκτοξεύονται από επίσημα χείλη, για προσωπικό όφελος».
Απολύτως σεβαστά αυτά που πιστεύει ο Θανάσης Γκινάλας, που, όπως ο καθένας μας δικαιούται να έχει την άποψή του. Τον ρωτάμε όμως με το θάρρος της συμμετοχής στο δημόσιο διάλογο που άνοιξε με την ανάρτησή του στο facebook
Σίγουρα δεν έχει επηρεαστεί από το γεγονός ότι έχει πάρει κάποιες δουλειές από τη σημερινή διοίκηση του Δήμου; Απλά ρωτάμε.


Σημειωτέον ότι οι παραπάνω εγγραφές αφορούν σε υπόλοιπα πληρωμών, που συμπεριλήφθηκαν στα ληξιπρόθεσμα, γιατί αποτελούσαν οφειλές πριν από το 2012. Δεν είναι δηλαδή το σύνολο των ποσών που εισπράχθηκαν από το Θανάση Γκινάλα.

1 σχόλιο: Γράψτε το σχόλιο σας...

  1. ΦΥΛΑΡΧΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΣΟΣ. ΜΗΠΩΣ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΕΙ ΠΟΙΟ ΛΙΑΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΙΣΤΡΟ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ Ο ΧΑΖΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΑΠ ΤΗ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΚΑΜΕ ΤΙΣ ΘΕΟΠΕΜΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή