Τίμησε την ψήφο των δημοτών ο Γιάννης Ρόδης

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΔΗΣ
O πάντα καχύποπτος ΦΥΛΑΡΧΟΣ τον υπέβαλε πολλές φορές σε crash test. Του άσκησε σκληρή κριτική, στη διάρκεια της θητείας του στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Φυλής (ΚΕΔΗΦ). Άλλοτε δικαιολογημένη κι άλλοτε όχι. 
Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Φυλής (ΚΕΔΗΦ), Γιάννης Ρόδης, την αντιμετώπισε με ψυχραιμία. Χωρίς εχθρότητα ή αλαζονεία, αλλά με φιλική διάθεση. Φρόντιζε, πάντα, να δίνει απαντήσεις, αποφεύγοντας να συγκρουστεί. 
Την ίδια στάση τήρησε και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ουδέποτε ενεπλάκη στις, συνήθεις, άγονες αντιπαραθέσεις. Σεβάστηκε τους συναδέλφους του και τους δημότες, παρουσιάζοντας εικόνα σοβαρού και συγκροτημένου ανθρώπου. Δημοτικός Σύμβουλος αντίπαλης παράταξης, από τη Χασιά, λέει γι’ αυτόν τα καλύτερα λόγια, τονίζοντας ότι δεν έχει ποτέ δώσει δικαίωμα στους συμπολίτες του.
Οι εργαζόμενοι της Κοινωφελούς έχουν να λένε. Τον χαρακτηρίζουν εργατικό, ήρεμο και συνεργάσιμο. 
Aλλά και το έργο του στην ΚΕΔΗΦ δεν είναι αμελητέο. Βρέθηκε εκεί σχεδόν από σπόντα, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε ο Παναγιώτης Δρόλιας και τελικά πρόσφερε έργο. Λειτούργησε τις κρίσιμες κοινωνικές δομές του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) και του καταξιωμένου προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ». Δημιούργησε ψυχοπαιδαγωγικά Κέντρα στα Άνω Λιόσια, στο Ζεφύρι και στη Χασιά, που λειτουργούν ως πρότυπα κέντρα πρόληψης, αξιολόγησης και αποκατάστασης, παρέχοντας υπηρεσίες σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας και τις οικογένειές τους, τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγου, μάθησης ή σχολικής ένταξης. 
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε και για την πρόληψη στην υγεία, οργανώνοντας τακτικούς ιατρικούς και οδοντιατρικούς ελέγχους, μετρήσεις οστικής μάζας και τεστ ΠΑΠ, με τη συνεργασία γνωστών ιατρικών φορέων και των «Γιατρών του κόσμου».
Συμπερασματικά, ο Γιάννης Ρόδης τίμησε την ψήφο των δημοτών και δικαίως, κατά την ταπεινή μας γνώμη, την διεκδικεί και πάλι, στις εκλογές της 18ης Μαΐου. 
Μακάρι να έχουν την ίδια άποψη και οι δημότες που έχουν αποφασίσει να ψηφίσουν την παράταξη Μπουραΐμη.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου