Γιατί ζητώ την ψήφο των συμπολιτών μου, λέει ο Γιώργος Κρητικός

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ

ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΕΣ 
Σας ζήτω να με ψηφήσετε διότι πιστεύω ότι υπάρχει οικονομική λύση για τον Δήμο μας, και σας διαβεβαιώνω ότι το μόνο πρόβλημα του τόπου μας ήταν, είναι, και θα είναι το χαμηλό οικονομικό επίπεδο των κατοίκων του, και το ότι κανείς (εκτός ελαχίστων περιπτώσεων) από τους διοικούντες δεν ασχολήθηκε να αξιοποιήσει τις πλουτοπαραγωγικές πήγες που υπάρχουν σε αυτόν τον τόπο, προς όφελος των Δημοτών.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ : Με τις γνώσεις, την πείρα που μου δίνουν τα 62 χρόνια μιας ζωής που συνεχώς προσπαθούσα να παράγω και να ζω αξιοπρεπώς, και με την ειλικρίνεια που με διακρίνει σας βεβαιώνω ότι υπάρχει ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΛΥΣΗ σε ένα Δήμο με δημοτική έκταση(που ανήκει στον Δήμο) πάνω από 33.000,00 στρέμματα τελείως ανεκμετάλλευτα, και με εργαλείο το ΕΣΠΑ. Τα αποτελέσματα των κινήσεων αυτών που θα φανούν στην καθημερινότητα του Δημότη πολύ σύντομα, προσφέροντας νέες ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ με κριτήριο την εντοπιότητα, και ραγδαία άνοδο του οικονομικού επιπέδου Δήμου και Δημοτών. 
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ 
Δώστε σαφή εντολή στον ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΠΟΥ ένα Δήμαρχο που ο Δημότης τον έβλεπε στην καθημερινότητα του, τον συναντούσε του έλεγε ΚΑΛΗΜΕΡΑ και όταν είχε πρόβλημα ΤΟ ΑΚΟΥΓΕ και προσπαθούσε να το λύσει. Όχι μόνο τρεις μήνες πριν τις ΕΚΛΟΓΕΣ αλλά σε όλη την διάρκεια της θητείας του, όχι στους «ημετέρους», αλλά σε όλους. 
Κι αφού επιλέξετε τον ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΠΟΥ, βάλτε σταυρό προτίμησης και σε εμένα, τον Γιώργο τον Κρητικό και να είστε βέβαιοι ότι από την επόμενη μέρα θα δείτε τα πάντα να αλλάζουν προς το καλύτερο. 
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ μας , και κρίνετε μας αυστηρά, η ΚΡΙΣΗ σας μας κάνει καλύτερους. 
Να είστε όλοι καλά.

Ο Γιώργος Κρητικός είναι επιχειρηματίας και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Παππού

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου