Χρυσάνθη Γρίβα «Γιατί κατεβαίνω με Δημήτρη Μπουραΐμη»



Το παρελθόν μου είναι η βάση που πατώ.
-Μαθαίνω από αυτό-
Το παρόν είναι αποτέλεσμα του παρελθόντος, των λαθών και των σωστών μου πράξεων. Το μέλλον μου βρίσκεται στα όνειρα που κάνω προσπαθώντας να τα πραγματοποιήσω, προσέχοντας να μην κάνω τα ίδια λάθη...

Είμαι γέννημα θρέμμα των Άνω Λιοσίων, παιδί πολύτεκνης οικογένειας, μεγαλωμένη με πολλές δυσκολίες και με κανόνες των γονιών μου αποτελούμενους από ήθος και αξίες.
Έχω αντιμετωπίσει σημαντικές δυσκολίες και με τη βοήθεια πολλών ανθρώπων έμαθα πως και τα αδύνατα γίνονται δυνατά.
Είμαι μέλος του συλλόγου «ΦΛΟΓΑ παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια» ως πρώην ασθενής. 
Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία της ζωής μου, εισέπραξα πολλή αγάπη, από ανθρώπους που δεν τους ήξερα και με τη στήριξή τους, κατάφερα μετά από σκληρές μάχες να κερδίσω την ίδια τη ζωή. 

Έτσι θέλω με τη σειρά μου, ν’ απλώσω το χέρι σε όποιον Πολίτη του τόπου μας, γνωστό ή άγνωστο προς εμένα και να προσπαθήσω να δώσω λύση στο πρόβλημα του. 
Κι αν ακόμη είναι δύσκολο να λυθεί, τουλάχιστον θα τον αφουγκραστώ με σεβασμό. Τα προβλήματα του τόπου μας, είναι σε όλους μας γνωστά. Πολλά από αυτά έχουν σίγουρη λύση , κάποια άλλα, ίσως είναι, δυσεπίλυτα. 
Με τη Δύναμη Συμμετοχής ωστόσο, από πολλούς και καταξιωμένους ανθρώπους που εσείς θα έχετε επιλέξει με γνώμονα πάντα τη θέληση, η ποιότητα της ζωής μας και η καθημερινότητά μας μπορούν  να βελτιωθούν. 

ΜαΖί ΣυνεχίΖουμε
Τρεις πόλεις ένας Δήμος 
Όλοι για έναν και τρεις για όλους και πάνω από όλους μας ο Θεός 
Με εκτίμηση Γρίβα Χρυσάνθη
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Περιφέρειας Άνω Λιοσίων 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου