Συγκίνηση στην αποχαιρετιστήρια γιορτή για τους αποφοίτους του 1ου ΓΕΛ Άνω Λιοσίων


Μια όμορφη αποχαιρετιστήρια γιορτή, για τους αποφοίτους της τάξης του 2014, πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης, 25 Ιουνίου, το 1ο Γενικό Λύκειο Άνω Λιοσίων.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης άρχισε με την προβολή της βιντεοταινίας, που περιελάμβανε τις καλύτερες σχολικές στιγμές των αποφοίτων. Το αποκορύφωμα αποτέλεσε η ομαδική φωτογραφία των αποφοίτων, στο πλευρό των καθηγητών τους.


Στη σύντομη ομιλία του ο Λυκειάρχης Δημήτρης Τσίγκος τόνισε ότι η προσφορά του σχολείου στην υπόθεση της ανάδειξης των μαθησιακών τους ικανοτήτων ήταν μεγάλη κι ευχήθηκε καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Πρόσθεσε όμως ότι θα έχουν πολλές ακόμα ευκαιρίες στη ζωή τους για να δείξουν την αξία τους.



Εν συνεχεία, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, απονεμήθηκαν στους αποφοίτους αναμνηστικά διπλώματα, στα οποία αναφέρθηκε ότι οι καθηγητές του σχολείου τους ξεπροβοδίζουν στη νέα τους ζωή με την ολόψυχη ευχή να πραγματοποιήσουν όλα τα όνειρά τους.

Αναμνηστικά διπλώματα στους αποφοίτους απένειμαν ο Λυκειάρχης Δημήτρης Τσίγκος, ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος Χρήστος Παππούς κι ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Νίκος Χατζητρακόσιας
«Ελπίζοντας να σε έχουμε διδάξει, όχι τι να σκέπτεσαι, αλλά πως να σκέπτεσαι, σου ευχόμαστε να αξιοποιήσεις τη γνώση ως απάντηση στους φόβους και τις αδυναμίες της ενήλικης ζωής. Μέτρο για την κατάκτηση των στόχων σου πρέπει να είναι το ήθος και η αξιοπρέπεια», γράφτηκε στο δίπλωμα.


Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μουσικό πρόγραμμα, που παρουσίασαν καθηγητές και μαθητές του σχολείου και φαγοπότι με πίτσες, οι οποίες παραγγέλθηκαν για τις ανάγκες της περίστασης, με τη φροντίδα του Πρόεδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Θεοδόση Δρόλια.



Το συγκρότημα τα πήγε μια χαρά, αν κι ο χρόνος που είχε για προετοιμασία ήταν ελάχιστος
Παρευρέθηκαν ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, ο Δημοτικός Σύμβουλος Θανάσης Σχίζας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Άνω Λιοσίων Νίκος Χατζητρακόσιας, οι νεοκλεγμένες τοπικές Σύμβουλοι Άνω Λιοσίων, Μαρία Χριστοπούλου και Λία Καψή-Καπίρη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 4ου Γυμνασίου Χρήστος Καρίπης, με τη σύζυγό του Νεκταρία Κοτόνογλου που τυγχάνουν γονείς αποφοίτου, αρκετοί ακόμα γονείς μαθητών και φυσικά το σύνολο των αποφοίτων της τάξης 2014.

Την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης ανέλαβαν οι αδελφοί Σύρου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου