Όλα τα είχε ο Σγουρός, το Μουντιάλ του έλειπε…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ
Την ώρα που οι εργαζόμενοι του Δήμου Φυλής παραμένουν απλήρωτοι, επειδή δεν πληρώνει τα αντισταθμιστικά για τη Χωματερή, ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός βρήκε χρόνο να συγχαρεί την Εθνική Ελλάδος, για την πορεία της στο Μουντιάλ…

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός σχολίασε σε δηλώσεις του την Τρίτη την πορεία της Εθνικής Ελλάδος στο Μουντιάλ. «Μαζί με όλους τους Έλληνες, θέλω μέσα από την καρδιά μου να πω θερμά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον προπονητή Φερνάντο Σάντος, τους ποδοσφαιριστές, τη διοίκηση και σε όλα τα μέλη αυτής της μεγάλης εθνικής μας ομάδας» ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Η μαχητικότητα, το πάθος, το ελληνικό φιλότιμο μεταφέρθηκαν σε όλο τον πλανήτη και έστειλαν το μήνυμα που έχει απόλυτη ανάγκη η πατρίδα μας: την εικόνα της Ελλάδας που μάχεται με ψηλά το κεφάλι, την Ελλάδα που αντιπροσωπεύει όλους τους Έλληνες. Η παρουσία της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, μαζί με την ιστορία που έγραψε στον αθλητισμό, αποτελεί το κατ’ εξοχήν παράδειγμα, για όλους όσους προσπαθούν να πάνε μπροστά την πατρίδα μας, ένα φωτεινό παράδειγμα για το πώς δίνονται οι μεγάλες μάχες», κατέληξε.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου