Τίμησε τη μνήμη του Παύλου Φύσσα η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Φυλής

Παρά το κρύο, ο κόσμος τίμησε με την παρουσία του τη μνήμη του Παύλου Φύσσα
Οι διοργανωτές προτίμησαν τον ανοιχτό χώρο, για να γίνει ευρύτερα γνωστή η εκδήλωση
Οι δικές μας Αριστέα Βάβουλα και Όλγα Κουτρουμάνου ήταν μόνο δύο από τα άτομα που ασχολήθηκαν με το οργανωτικό μέρος της εκδήλωσης
Ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Βασιλείου είναι τακτικός επισκέπτης των Άνω Λιοσίων
Οι ηθικοί αυτουργοί της εκδήλωσης ποζάρουν για μια αναμνηστική φωτογραφία
Οι IRIFEZ είναι πάντα παρόντες σε όλα τα καλλιτεχνικά δρώμενα
Ο Χρήστος Λούφης και το συγκρότημά του τραγούδησε το αγαπημένο τραγούδι του Παύλου Φύσσα "σιγά μη φοβηθώ"
Οι επικεφαλής των Ριζοσπαστικών Κινήσεων Φυλής και Αχαρνών, Κώστας Λουμιώτης και Οδυσσέας Καμπόλης
Η Χριστίνα Σκανδαλάρη, με τον Κώστα Βαΐτση και το Θωμά Μπιζά
Παρόντες οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τις Δημοτικές Συμβούλους Φωτεινή Γιαννοπούλου και Χρυσούλα Κουράση και τους Τοπικούς Στέλιο Νίκα και Κώστα Μπρέμπο (Φυλή) και Αναστάση Ατζάμπο (Άνω Λιόσια)
Μια αυθεντική παρέα του ΣΥΡΙΖΑ, με τους Σώστη Δακτυλίδη, Οδυσσέα Καμπόλη, Κώστα Λουμιώτη, Χαρά Καφαντάρη και Λάμπρο Ραπτοτάσιο
Μια παρέα με νέους κάθε ηλικίας, μετά το τέλος της εκδήλωσης
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Αβράμης έδωσε το "παρών"στην εκδήλωση
Πολιτική εκδήλωση-συναυλία, πραγματοποίησε, το Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία Ηρώων, των Άνω Λιοσίων, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο του Παύλου Φύσσα, η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Φυλής. 
Παρά το πρώιμο φθινοπωρινό κρύο, οι νέοι της πόλης, (αλλά κι όσοι αισθάνονται νέοι), ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, δίνοντας δυναμικό «παρών». Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλε η οργανωτική προσπάθεια των νεολαίων του ΣΥΡΙΖΑ, που, εκτός των άλλων, αποτελούν μια από τις καλύτερες παρέες της πόλης.
Μίλησαν οι Μάνια Μπαρζέφσκι, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και Θοδωρής Λάδης, μέλος της Γραμματείας του ΚΣ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, μέλος του αντιφασιστικού Συντονισμού Αθήνας- Πειραιά, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Γιάννης Βασιλείου.
Η εκδήλωση, που λειτούργησε και ως προωθητική δράση για το Φεστιβάλ του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιείται από 2-5 Οκτώβρη στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, ολοκληρώθηκε με συναυλία στην οποία εμφανίστηκαν το συγκρότημα IRIFEZ και ο Χρήστος Λούφης.
Ο τελευταίος έκλεισε σε μια φράση το νόημα της εκδήλωσης λέγοντας ότι η κοινωνία πρέπει να κοιτάξει μπροστά κι όχι προς τα πίσω και σκόρπισε συγκίνηση τραγουδώντας το αγαπημένο τραγούδι του Παύλου Φύσσα «σιγά μη φοβηθώ».
Δείτε την ομιλία του Γιάννη Βασιλείου και το τραγούδι "σιγά μη φοβηθώ" από το Χρήστο Λούφη:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου