Ευχές και δεσμεύσεις στον Αγιασμό του Παιδικού Σταθμού της Δροσούπολης

Με ευχές για μια εποικοδομητική παιδαγωγική χρονιά και με πρωταγωνιστές τα παιδιά, τελέστηκε ο Αγιασμός στον 2ο Παιδικό Σταθμό Άνω Λιοσίων στη Δροσούπολη, το πρωί της Πέμπτης 30 Οκτωβρίου, από τον εφημέριο του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας, πατήρ Κωνσταντίνο Τόλια.
Αμέσως μετά τον Αγιασμό τον λόγο πήρε ο πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος ο οποίος ανακοίνωσε πως φέτος θα λειτουργήσουν ομάδες γονέων με ψυχολόγο και θα διοργανωθούν δωρεάν αθλητικές (κολύμβηση, μπάσκετ, κ.ο.κ.) και εικαστικές δραστηριότητες (ζωγραφική και πηλοπλαστική). Επεσήμανε επίσης ότι γίνονται προσπάθειες για τη λειτουργία νέων παιδικών σταθμών και υπογράμμισε ότι στόχος είναι να διασφαλιστεί η ποιότητα και η εύρυθμη λειτουργία τους.
Τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής και τους γονείς καλωσόρισε η Διευθύντρια του Παιδικού Σταθμού της Δροσούπολης, κα Αργυρώ Λιαγκόζη, η οποία εξέφρασε τη βεβαιότητα της για καλή συνεργασία με τη νέα δημοτική αρχή.
 
Την εμπιστοσύνη της δημοτικής αρχής στο πρόσωπο του Παναγιώτη Καμαρινόπουλου και τη βεβαιότητα ότι το έργο που του έχει αναθέσει ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Παππούς, θα το δείξει σε μικρό χρονικό διάστημα, εξέφρασε ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος, κ. Δημήτρης Καμπόλης, ο οποίος δεσμεύθηκε παράλληλα για στήριξη προς τον κ. Καμαρινόπουλο και τους εργαζόμενους στον παιδικό σταθμό και ευχήθηκε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, χωρίς προβλήματα.
Τις ευχές τους έδωσαν επίσης σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς, ο αναπληρωτής Δήμαρχος Μαρίνος Σαρλάς, ο Πρόεδρος του Αθλητικού – Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Φυλής η «ΠΑΡΝΗΘΑ» Γιώργος Μαυροειδής και ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου, Γιώργος Κούρκουλος.
 
 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ -  ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΝΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου