Σχέσεις εμπιστοσύνης στον Αγιασμό του Παιδικού Σταθμού Αγίου Νικολάου

Το Θεατράκι του Παιδικού Σταθμού Αγίου Νικολάου όπου τελέστηκε ο αγιασμός
Ο πατήρ Φανούριος τελεί τον αγιασμό. Δεξιά πίσω του ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, ο Νίκος Χατζητρακόσιας και ο Βαγγέλης Σταματάκος και αριστερά του πατέρα Φανούριου η Τζένη Μπάρα και ο Δημήτρης Καμπόλης
Ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος διαβεβαιώνει για τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής για την εύρυθμη λειτουργία των παιδικών σταθμών
Σε ευχάριστο κλίμα και με τα παιδιά να πρωταγωνιστούν σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα, την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, στον Παιδικό Σταθμό Αγίου Νικολάου Άνω Λιοσίων, από τον πατέρα Φανούριο, παρουσία γονέων και εκπροσώπων της δημοτικής αρχής. 
Ο πατήρ Φανούριος, μετά τον αγιασμό, ευχήθηκε δύναμη σε παιδιά, εργαζόμενους και γονείς επισημαίνοντας ότι ο Παιδικός Σταθμός είναι ο πρώτος και σημαντικότερος δάσκαλος των παιδιών.
Οι υψηλοί στόχοι που έχει θέσει η νέα Δημοτική Αρχή στον τομέα των παιδικών σταθμών, διαφάνηκαν από τα λόγια του Προέδρου των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων, κ. Παναγιώτη Καμαρινόπουλου. Όπως ανακοίνωσε, φέτος θα λειτουργήσουν ομάδες γονέων με ψυχολόγο και σε συνεργασία με τους προέδρους νομικών προσώπων του Δήμου, θα διοργανωθούν δωρεάν αθλητικές (κολύμβηση, μπάσκετ, κ.ο.κ.) και εικαστικές δραστηριότητες (ζωγραφική και πηλοπλαστική). Επανέλαβε ότι γίνονται προσπάθειες για τη λειτουργία νέων παιδικών σταθμών και υπογράμμισε ότι στόχος είναι να διασφαλιστεί η ποιότητα και η εύρυθμη λειτουργία τους. «Το στοίχημά μας είναι να πετύχουμε και να αλλάξουν πολλά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο πατήρ Φανούριος εύχεται σε παιδιά και εργαζόμενους καλή σχολική χρονιά. Δεξιά του ο Δημήτρης Τσίγκος, ο Νίκος Χατζητρακόσιας και ο Βαγγέλης Σταματάκος και αριστερά του πατήρ Φανούριου ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, η Τζένη Μπάρα, ο Γιώργος Αβράμης και ο Δημήτρης Καμπόλης
Τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής και τους γονείς καλωσόρισε στον Παιδικό Σταθμό του Αγίου Νικολάου η Διευθύντρια του σταθμού, κα Βασιλική Σιαράβα, η οποία εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα υπάρχει καλή συνεργασία με τη δημοτική αρχή. Διαβεβαίωσε για τη στήριξη των εργαζομένων προς τον πρόεδρο των παιδικών σταθμών και επισήμανε ότι ο κ. Καμαρινόπουλος έχει δείξει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και έχει ξεκινήσει δυναμικά το έργο του, δείγμα του οποίου είναι και ο καθαρισμός του προαύλιου και περιβάλλοντος χώρου του παιδικού σταθμού. Πρόσθεσε ότι όποτε τον έχουν χρειαστεί είναι πάντα δίπλα τους και διαβεβαίωσε ότι οι εργαζόμενοι θα είναι συμπαραστάτες και αρωγοί στο έργο του.
(Από αριστερά) ο Δημήτρης Τσίγκος, ο Νίκος Χατζητρακόσιας, ο πατήρ Φανούριος, ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, η Γιάννα Σταθοπούλου, η Βασιλική Σιαράβα, η Τζένη Μπάρα, ο Βαγγέλης Σταματάκος, ο Γιώργος Αβράμης
Την τεράστια εμπιστοσύνη της δημοτικής αρχής στον κ. Καμαρινόπουλο και τη βεβαιότητα ότι το έργο που του έχει αναθέσει ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Παππούς, θα το δείξει σε μικρό χρονικό διάστημα, εξέφρασε ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος, κ. Δημήτρης Καμπόλης. Δεσμεύθηκε παράλληλα για στήριξη προς τον κ. Καμαρινόπουλο και τους εργαζόμενους στον παιδικό σταθμό και ευχήθηκε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με τα λιγότερα προβλήματα.

Τόπο από όπου ξεκινάει το ταξίδι για τη γνώση, χαρακτήρισε τους παιδικούς σταθμούς ο Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και Αναπληρωτής Δήμαρχος Πολιτισμού, Δημήτρης Τσίγκος, τονίζοντας ότι όσο πιο καλά ξεκινάει το ταξίδι αυτό τόσο καλύτερα για το μέλλον. Κάλεσε επίσης τους εργαζόμενους να δείξουν κουράγιο στο έργο που έχουν αναλάβει και τους γονείς να δείξουν κατανόηση.
Τη διαβεβαίωση ότι η νέα διοίκηση θα κάνει τα πάντα για το καλό των δημοτών και του δήμου, ξεκινώντας από τα παιδιά, εξέφρασε ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Πολεοδομίας και Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Άνω Λιοσίων, κ. Νίκος Χατζητρακόσιας.
Η δημοτική αρχή θα σταθεί δίπλα στους εργαζόμενους, διαβεβαίωσε από την πλευρά της και η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, κα Τζένη Μπάρα και ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά.
Δημιουργική χρονιά για παιδιά και εργαζόμενους, ευχήθηκε και ο Πρόεδρος Α’ Παιδικού Σταθμού Φυλής (Χασιά), κ. Βαγγέλης Σταματάκος.
Τους εργαζόμενους του παιδικού σταθμού συνεχάρη για το έργο τους ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Γιώργος Αβράμης, ενώ απευθυνόμενος προς τον κ. Καμαρινόπουλο υποσχέθηκε ότι στο δύσκολο αυτό έργο όλοι μαζί θα βοηθήσουν.
Την πεποίθηση ότι θα γίνουν αξιόλογα πράγματα στους παιδικούς σταθμούς, εξέφρασε η Διευθύντρια ΝΠ Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων, κα Γιάννα Σταθοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι έχει δει δείγματα γραφής από τον πρόεδρο και του έχει απέραντη εμπιστοσύνη.

(Από αριστερά) ο Γιώργος Αβράμης, ο Δημήτρης Τσίγκος, η Γιάννα Σταθοπούλου, η Βασιλική Σιαράβα, ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος και η Τζένη Μπάρα
Ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος με την ψυχολόγο κα Καμπόλη (αριστερά) και εργαζόμενες στον Παιδικό Σταθμό Αγίου Νικολάου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου