Πετυχημένο πάρτι μεταμφιεσμένων, μετά μάσας, στο 4ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων

Σουβλάκια, ευφάνταστες μεταμφιέσεις και χορός για τους μαθητές και καλό κρασάκι για τους μεγαλύτερους, το οποίο πρόσφερε ο Χρήστος Καρύπης
Από αριστερά ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Νίκος Χατζητρακόσιας, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αργύρης Αργυρόπουλος και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμμύδας
Από αριστερά Η ψυχή του «Κοινωνικού Σπιτιού» της Ζοφριάς Έλενα Σερεπίσου,η Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων Μαρία Γκιζιάκη,τα μέλη του συλλόγου γονέων Γεωργία Βασιλειάδου και Διονύσης Χρονόπουλος, ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Λιάπης και γραμματέας Σταυρούλα Θεοδωροπούλου
Ο Χρήστος Καρύπης μέλος του συλλόγου γονέων αριστερά και δεξιά ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων Δημήτρης Λιάπης στο κέντρο ο Δημήτρης Σύρος που είχε την ευθύνη για τα ηχητικά συστήματα και τη μουσική
Το ζεύγος των νικητών ...σε τρυφερά ενσταντανέ
Στους ξέφρενους ρυθμούς της σάμπα αλλά και υπό τους γιορτινούς ήχους των γνωστών τραγουδιών Macarena, Let's Get Loud, La Colegiala και La Copa de la Vida χόρεψαν και τραγούδησαν απόψε με την ψυχή τους μαθητές, καθηγητές και γονείς στο 4ο γυμνάσιο Άνω Λιοσίων. 
Το πάρτι μασκέ οργάνωσε όπως κάθε χρόνο ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων όμως φέτος συνδυάστηκε με την εκδήλωση που είχε οργανώσει ο Δήμος Φυλής για την τσικνοπέμπτη και αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας. 
Έτσι οι ψησταριές, με τα σουβλάκια που προσέφερε ο Δήμος και ψήνονταν στο προαύλιο του σχολείου, υποδέχθηκαν …ευωδιαστά τους μαθητές και τους έδωσαν δυνάμεις για τον ξέφρενο χορό που στήθηκε εντός του σχολείου. Το μενού φρόντισαν να εμπλουτίσουν και τα μέλη του συλλόγου γονέων που είχαν ετοιμάσει διάφορες πίτες, μεζεδάκια και πίτσες.
Η έκπληξη της βραδιάς ήρθε τον πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννη Κρεμμύδα, ο οποίος σε συνεννόηση με τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων Δημήτρη Λιάπη ανακοίνωσε πως θα γίνει διαγωνισμός μεταμφίεσης και η καλύτερη θα βραβευτεί με ένα τάμπλετ. 
Ακολούθησε πανζουρλισμός με τους μαθητές να επικροτούν ηχηρά την απόφαση και να σπρώχνονται να πάρουν θέσεις μπροστά στην επιτροπή που συγκρότησαν ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων Δημήτρης Λιάπης, η γ.γ του συλλόγου Σταυρούλα Θεοδωροπούλου, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμμύδας, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Νίκος Χατζητρακόσιας και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αργύρης Αργυρόπουλος.
« Η επιτροπή δυσκολεύτηκε πολύ να αποφασίσει. Υπήρξε διχογνωμία ανάμεσα στη γριά και το γέρο. Τελικώς αποφασίστηκε ότι η γριά παίρνει το πρώτο βραβείο και το τάμπλετ αλλά θα δοθεί και δεύτερο βραβείο ένα ακόμα τάμπλετ που θα το πάρει ο γέρος» ανακοίνωσε, μετά από μια πρόχειρη συνεδρίαση η αυτοσχέδια επιτροπή . 
Το πάρτι συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ ενώ στο τέλος γονείς, μαθητές και καθηγητές έδωσαν νέο αποκριάτικο ραντεβού για του χρόνου! 
Στη διοργάνωση συνέβαλαν ο καθένας με το δικό του τρόπο, ο Σύλλογος Γονέων και ο Δήμος Φυλής μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης, του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμός και των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου