Τρικούβερτο αποκριάτικο γλέντι στο Τσουκλίδι

Kέφι και χορός στο Τσουκλίδι, με τους Νίκο Νικολόπουλο και Γιώτα Φουντούκη να δίνουν ρέστα και τον Κώστα Λουμιώτη να χαμογελά...
Μπορεί το Τσουκλίδι να αντιμετωπίζει προβλήματα, όμως οι κάτοικοι δε το βάζουν κάτω. Αγωνίζονται, εδώ και χρόνια για τη λύση τους, με όπλο την ενότητα, που σφυρηλατούν στους αγώνες, αλλά και στις εκδηλώσεις του τοπικού Συλλόγου, ο οποίος αποτελεί το συντονιστικό τους όργανο. 
Αυτός ήταν που διοργάνωσε αποκριάτικο γλέντι μεταμφιεσμένων, το βράδυ της Παρασκευής, 20 Φεβρουαρίου, στο χώρο που παραδοσιακά, στεγάζει τα γραφεία του. 
Ο κόσμος έδωσε μαζικά «παρών» και πέρασε καλά, με άφθονο φαγητό και κρασάκι. Κι επειδή οι κάτοικοι του Τσουκλιδίου είναι μερακλήδες, φυσική κατάληξη ήταν η αυτοσχέδια πίστα όπου έδειξαν τις χορευτικές τους ικανότητες, με πρωταγωνιστές τον πρόεδρο του Συλλόγου, Νίκο Νικολόπουλο και τη Γενική Γραμματέα Γιώτα Φουντούκη. 
Παρών, όπως πάντα στο Τσουκλίδι, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Λουμιώτης, o Πρόεδρος του Συλλόγου Λίμνης Άνω Λιοσίων Μιχάλης Μιχαηλίδης και η Πρόεδρος του φιλανθρωπικού Συλλόγου ΑΓΑΠΩ Έλενα Σερεπίσου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου