Στο μάτι το πρόβλημα του αστυνομικού που πυροβολήθηκε στο Ζεφύρι

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ-ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΧΙΖΑΣ
Στο μάτι εντοπίζεται το πρόβλημα του αστυνομικού Στέφανου Κοντογεώργου που πυροβολήθηκε από τσιγγάνους στο Ζεφύρι, το απόγευμα της Δευτέρας, 24 Φεβρουαρίου. Για το λόγο αυτό θα μεταφερθεί, από το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, στην οφθαλμολογική κλινική του νοσοκομείου Γεννηματά, καθώς οι θεράποντες γιατροί θεωρούν ότι χρειάζεται εξειδικευμένη θεραπεία. Ενδέχεται μάλιστα να υποβληθεί σε επέμβαση ακόμα κι εντός της νύχτας.  
Αυτό ανέφερε στον ΦΥΛΑΡΧΟ ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος, που βρέθηκε στο 401, το βράδυ, για να ευχηθεί, εκ μέρους του Δημάρχου Χρήστου Παππού, ταχεία ανάρρωση στον αστυνομικό. 
Εν τω μεταξύ ο έτερος των Αντιδημάρχων του Ζεφυρίου Θανάσης Σχίζας, που επισκέφθηκε σπίτια της περιοχής, όπου συνέβη το περιστατικό, δήλωσε ότι οι κάτοικοι είναι αναστατωμένοι και ζουν μέσα στο φόβο. «Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και πρέπει η Πολιτεία να λάβει επειγόντως μέτρα. Εμείς, ως διοίκηση του Δήμου κάνουμε ότι είναι δυνατό για να την αφυπνίσουμε, τόσο στο τομέα της πρόληψης, όσο και της κοινωνικής αρωγής, αλλά, διαχρονικά, δε δείχνει τα αναγκαία αντανακλαστικά», τόνισε χαρακτηριστικά».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου