Προσέλευση απ’ όλη την Ελλάδα στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Τριτέκνων Φυλής

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Φυλής
Ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Βασιλείου με τη δεύτερη επιλαχούσα βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Περιφέρειας Αττικής Κατερίνα Καράλη
Συμβολικό δώρο (μπουκαλάκι με όσπρια – καρποί της φύσης) που πρόσφερε ο σύλλογος Τριτέκνων 
Χειραψία Χρήστου Καματερού με Γκίκα Χειλαδάκη. Αριστερά όρθια η Κατερίνα Ματρακούκα
Η πρόεδρος του Συλλόγου Κλέλια Βαρβαρίγου
Ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Βασιλείου συνομιλεί με τον Α’ Αντιπρόεδρο Βουλής Αλέξη Μητρόπουλο. Δεξιά τους ο Γιάννης Μαυροειδάκος
Ο πρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ, Μανώλης Αχλαδιανάκης
Αλέξης Μητρόπουλος 
Γιάννης Βασιλείου 
Γιάννης Μαυροειδάκος 
Νίκος Χατζητρακόσιας 
Γιώργος Κούρκουλος 
Σάββας Σάββας 
Σπύρος Μπρέμπος 
Τζένη Μπάρα 
Γιώργος Αβράμης 
Αριστέα Βάβουλα 
Χρήστος Καματερός 
Γκίκας Χειλαδάκης 
Λία Καψή 
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Περιστερίου, Μανώλης Δροσάκης
Ευαγγελία Κωβαίου 
Δημήτρης Κοψαχείλης 
Χρήστος Καρνάτσος 
Με εγκαρδιότητα υποδέχθηκαν στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας το πλήθος κόσμου που προσήλθε, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Τριτέκνων Δήμου Φυλής, τα οποία αγκάλιασαν και αγκαλιάστηκαν από κυβερνητικά στελέχη, εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής, το προεδρείο της Ομοσπονδίας Τριτέκνων και δεκάδες μέλη με τις οικογένειές τους.
Ανοιχτόκαρδη ήταν η υποδοχή από την Πρόεδρο του Συλλόγου, Κλέλια Βαρβαρίγου, η οποία ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά και ευχαρίστησε για την παρουσία τους αιρετούς, τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΠΟΤΤΕ που προσήλθαν από διάφορα σημεία της Ελλάδας και τα μέλη του Συλλόγου. Επίσης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Δημοτικό Σύμβουλο Σάββα Σάββα, ο οποίος στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Συλλόγου, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια.
Πρωτοχρονιάτικο… μποναμά αποτέλεσε για τον Σύλλογο Τριτέκνων Φυλής η επιβεβαίωση από τον Α’ Αντιπρόεδρο της Βουλής, Αλέξη Μητρόπουλο κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση, ότι βούληση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης είναι να ασχοληθεί με το θέμα που έχει θέσει, την κοινότητα των τριτέκνων της χώρας και να προωθήσουν την εξομοίωση με τους πολύτεκνους, μόλις το επιτρέψουν οι δημοσιονομικές συνθήκες.
Η επιβεβαίωση αυτή ήλθε έπειτα από σχετική αναφορά του Προέδρου της ΟΠΟΤΤΕ (Ομοσπονδία Τριτέκνων Ελλάδος), Εμμανουήλ Αχλαδιανάκη, ο οποίος κατά τον χαιρετισμό του αναφέρθηκε γενικά στα θέματα που απασχολούν τις τρίτεκνες οικογένειες με έμφαση στα θέματα της εξομοίωσης και της κατάργησης του δικαιώματος των παιδιών των τριτέκνων στις κατ’ εξαίρεση μετεγγραφές στις Πανεπιστημιακές σχολές της χώρας.
Αρωγός στον Σύλλογο δήλωσε και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Γιάννης Βασιλείου, ο οποίος αναφέρθηκε σε ενέργειες της Περιφέρειας Αττικής αποτέλεσμα των οποίων είναι και η μέριμνα για τους τρίτεκνους, όπως διανομή τροφίμων. 
Την πολύ καλή δουλειά που κάνει ο Σύλλογος Τριτέκνων Φυλής εξήρε ο Αντιδήμαρχος, Γιάννης Μαυροειδάκος, ο οποίος εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο, Χρήστο Παππού, μετέφερε τις ευχές του και τη διαβεβαίωσή του ότι η Δημοτική Αρχή θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες του Συλλόγου.
Την εκδήλωση της κοπής της πίτας του Συλλόγου Τριτέκνων τίμησαν με την παρουσία τους, επίσης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αριστέα Βάβουλα, ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Μπρέμπος, οι Αναπληρωτές Δήμαρχοι Τζένη Μπάρα και Νίκος Χατζητρακόσιας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σάββας Σάββας, Κώστας Λουμιώτης και Γιώργος Αβράμης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Άνω Λιοσίων Χρήστος Καματερός και η Τοπική Σύμβουλος Λία Καψή, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΦ Γκίκας Χειλαδάκης, το μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΗΦ και Εντεταλμένη για το Κοινωνικό Μαγειρείο Κατερίνα Ματρακούκα και ο Αναπληρωτής Εντεταλμένος Σύμβουλος για το Κοινωνικό Μαγειρείο Χρήστος Αποστολόπουλος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της ΚΕΔΗΦ για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» Ζεφυρίου Χρήστος Καρνάτσος, ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πανοράματος Δημήτρης Κοψαχείλης, η Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ζωφριάς Ευαγγελία Κωβαίου, μέλη της ΟΠΟΤΤΕ και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Περιστερίου Μανώλης Δροσάκης.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Κλέλια Βαρβαρίγου ευχαρίστησε την ΚΕΔΗΦ για την προσφορά από το Κοινωνικό Μαγειρείο της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και των σνακ του μπουφέ. Η Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκρυβε τέσσερα φλουριά, με καθένα εξ αυτών να αντιστοιχεί σε δωροεπιταγή, αξίας 50 ευρώ έκαστη, προσφορά του εφοπλιστή Αθανάσιου Μαρτίνου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου