1ος Πανελληνιονίκης Προπονητής, ο δάσκαλος του Α.Σ ΤΖΟΥΝΤΟ ΦΥΛΗΣ

O Κωνσταντίνος Μάρκου στο βάθρο του 1ου Πανελληνιονίκη Προπονητή 
Στο πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Judo οι κόποι ετών, απέδωσαν καρπούς. Ο Δάσκαλος του Α.Σ ΤΖΟΥΝΤΟ ΦΥΛΗΣ Κωνσταντίνος Μάρκου, αναδείχθηκε Πρώτος Πανελληνιονίκης προπονητής στην κατηγορία Παίδων-Κορασίδων Β. 2015. 
Ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που το στήριξαν με δύο λόγια από καρδιάς:  
"Ευχαριστώ πολύ όλους τους αθλητές που συμμετείχαν, τους γονείς που μου εμπιστεύονται τα παιδιά τους, όλους τους φίλους προπονητές που ιδρώνουμε μαζί με τις ομάδες μας και όλους τους δασκάλους που στο δρόμο μου με δίδαξαν, αλλά πάνω απ' όλα με στήριξαν. Δεν ξεχνώ βέβαια την οικογένεια μου και όλους τους φίλους που ανέχονται την τρέλα μου χρόνια τώρα. Εύχομαι πολύ σύντομά, με την βοήθεια όλων, να επαναληφθούν επιτυχίες τέτοιου μεγέθους και με την ομάδα του JUDO FILIS." 
Κωνσταντίνος Μάρκου
Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως οι προπονήσεις μας γίνονται καθημερινά στο τρίτο κλειστό του Δήμου στην Ζωφριά.

2 σχόλια: Γράψτε το σχόλιο σας...

  1. Καλησπέρα
    Θα ήθελα να κάνω μια διευκρίνιση στην παλιότερη ανάρτηση σας
    Η πρώτη θέση του πανελλήνιου πρωταθλήματος ανήκει στον σύλλογο τζούντο Αστραπή και όχι στην Φυλής οπός αναφέρετε επισυνάπτω το link της ομοσπονδίας
    http://hjf.gr/files/events/582/3236.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το δημοσιευμα αναφερεται στο προσωπο και οχι στους συλλογους. Ο προπονητης φερει τον τιτλο του αναξαρτητως το που διδασκει...ολα τ αλλα ειναι εκ του περισου. Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή