Στο πλευρό της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του 2ου Γενικού Λυκείου Μαυροειδής-Καμπόλης

Πανηγυρίζουν με τα κορίτσια, μετά τη λήξη του αγώνα, οι Νίκος Βαρβαρίγος (γυμναστής), Δημήτρης Καμπόλης, Γιώργος Κάβουρας (προπονητής), Βαγγέλης Ραβανός και Γιώργος Μαυροειδής
H παράδοση συνεχίζεται. Με περίπατο πέρασε στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, στο σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ, η ομάδα κοριτσιών του 2ου Γενικού Λυκείου Άνω Λιοσίων. Κέρδισε 75-16 το Λύκειο Βούλας και ετοιμάζεται να διεκδικήσει, για ακόμα μια φορά, την κούπα, στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στη Λάρνακα της Κύπρου, από τις 30 Μαρτίου, μέχρι τις 4 Απριλίου 2015. 
Στο Κλειστό της Ζωφριάς βρέθηκαν, το πρωί της Πέμπτης, 12 Μαρτίου, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καμπόλης και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής, οι οποίοι, μετά τη λήξη έδωσαν συγχαρητήρια στις παίκτριες και στον προπονητή τους Γιώργο Κάβουρα και τους ευχήθηκαν να φέρουν και πάλι την κούπα στο Δήμο Φυλής. 
Κι επειδή η ηθική επιβράβευση πρέπει να συνδυάζεται με την υλική, στην Κύπρο τα κορίτσια θα παρουσιαστούν πραγματικά «μοντελάκια», αφού ο Γιώργος Μαυροειδής δεσμεύθηκε να τους δωρίσει, για λογαριασμό του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, μια ολοκαίνουργια εμφάνιση. Χαλάλι τους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου