"Σκίζει" στο μπάσκετ το Αστυνομικό Τμήμα Ζεφυρίου

Η ομάδα του Αστυνομικού Τμήματος Ζεφυρίου, σε πλήρη σύνθεση, με την εμφάνιση που έχει προσφέρει η χορηγός της 
Μια ακόμα επιτυχία πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα μπάσκετ του Αστυνομικού Τμήματος Ζεφυρίου. Προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου της Ελληνικής Αστυνομίας, κερδίζοντας με 56-54 την ομάδα του Τμήματος Δίωξης Λαθρομεταναστών.
Σε όλη την διάρκεια του αγώνα η ομάδα του Ζεφυρίου ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ με, τουλάχιστον, δέκα πόντους διαφορά. Ωστόσο, στα τελευταία λεπτά η αντίπαλη ομάδα πλησίασε απειλητικά στο σκορ, μετατρέποντας το παιγνίδι σε θρίλερ.
Τελικά την πολύτιμη νίκη έδωσε στην ομάδα του Ζεφυρίου  ο Φάνης Καϊδαντζής, πετυχαίνοντας τους δύο από τους τρεις πόντους που σκόραρε συνολικά, στο κρισιμότερο σημείο του αγώνα. Στα τελευταία δέκα δευτερόλεπτα κέρδισε φάουλ και ευστόχησε στις δύο από τις τρεις βολές που κέρδισε και που αποτέλεσαν τους πόντους της διαφοράς. Στην συνέχεια ο ίδιος παίκτης πήρε το ριμπάουντ κι επιχείρησε νέο τρίποντο, αλλά οι δύο πόντοι που είχε πετύχει λίγο πριν ήταν αρκετοί για να δώσουν στην ομάδα του τη νίκη με 56-54. Το αποτέλεσμα πανηγύρισαν έξαλλα οι παίκτες, ο διοικητής του Τμήματος Γεράσιμος Ντέλης, που κάνει χρέη προπονητή, αλλά και η χορηγός της ομάδας, Πολιτική Μηχανικός Μαρία Χουλιαρά.
Η σύνθεση της νικήτριας ομάδας του Α.Τ. Ζεφυρίου:(κόουτς Γεράσιμος Ντέλης): Δ. Καραγιάννης11, Κ. Οικονόμου 13, Α. Κουρούμαλης 11, Σ. Βαζούρας 6 πόντους και 6 ριμπάουντ, Γ. Ναλμπαντίδης 10, Σπ. Μάρκος 2 πόντους και 6 ριμπάουντ, Φ. Καϊδαντζής 3 πόντους, ενώ έπαιξαν και οι Ευ. Κορέλης 4 ριμπάουντ, Β. Κυριακόπουλος 4 ριμπάουντ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου