Νέα πανελλαδική πρωτιά για τα Άνω Λιόσια, από τα χρυσά κορίτσια της πάλης

ΕΠΑΝΩ τα κορίτσια των Άνω Λιοσίων στο βάθρο και
ΚΑΤΩ ο Ανδρέας Χριστοδουλάκης στο πρώτο σκαλί της απονομής του ομαδικού και με τις αθλήτριές του σε μια αναμνηστική φωτογραφία, μετά το τέλος των αγώνων
Την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης κατέλαβε, για ακόμα μια φορά, η ομάδα του ΑΟ Άνω Λιοσίων ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ. Τα κορίτσια του Ανδρέα Χριστοδουλάκη επέστρεψαν από τις Σέρρες, όπου πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 14 Μαρτίου, η τελική φάση του πρωταθλήματος με την κούπα στις αποσκευές τους. 
Μετάλλια κατέκτησαν οι : Παπαδοπούλου Ελένη 1η στα 48 kg ,Βικτωρίδη Ελένη 3η στα 55kg ,Φιοντορτσένγκο Χριστίνα 2η στα 60kg ,Άιντα Αχνέτ 3η στα 60 kg, Παπαβασιλείου Αγόρω 1η στα 63 kg, Πηνελόπη Ηλιάδη 2η στα 63kg και Χριστοδουλάκη Δήμητρα 3η στα 69kg. 
Με δηλώσεις του ο Ανδρέας Χριστοδουλάκης συγχαίρει τις αθλήτριές του και συγχαίρει τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας, που έχει κάνει περήφανη την πόλη των Άνω Λιοσίων.
Οι αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη του Ολυμπιονίκη Παναγιώτη Ποικιλίδη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, στις 23 Μαΐου 2014.
Δείτε στιγμιότυπα από τους αγώνες:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου