Όλοι μαζί, μπορούν στο Ζεφύρι

Συνεχίζεται η συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων για μαθητές κι άπορες οικογένειες 
Από αριστερά Γιώργος Αντωνόπουλος, Γιάννης Μαυροειδάκος, Θανάσης Σχίζας και η Τοπική Σύμβουλος Άννα Κουμερτά, βρέθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου, προκειμένου να υποδεχτούν και να ευχαριστήσουν τους δεκάδες εθελοντές της περιοχής 
Οι Αντιδήμαρχοι Θανάσης Σχίζας και Γιάννης Μαυροειδάκος πρωτοστατούν στην πρωτοβουλία 
Ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος (αριστερά) καθώς και ο Τοπικός Σύμβουλος Γιάννης Πήλιουρας (δεξιά) , στηρίζουν την προσπάθεια, με όλες τους τις δυνάμεις 
Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Γιώργος Αντωνόπουλος υποδέχεται τον Πρόεδρο των Πελοποννησίων Ζεφυρίου Βασίλη Θεοδωρόπουλο

Με μεγάλη ευαισθητοποίηση κι ανταπόκριση του κόσμου πραγματοποιείται η συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων για οικογένειες μαθητών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα κι άπορες οικογένειες του Ζεφυρίου. 

Ήδη ποσότητες τροφίμων και φαρμάκων για αυτό το σκοπό, συγκεντρώθηκε με τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντών στο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου, το πρωί του Σαββάτου 21 Μαρτίου. 
Η προσπάθεια την οποία συνδιοργανώνουν, η Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου, Σύλλογοι της περιοχής, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής και η Σχολική Επιτροπή Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης, θα συνεχιστεί ως και τις παραμονές του Πάσχα. 
Οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές που θέλουν να συμμετέχουν στην ανθρωπιστική πρωτοβουλία, μπορούν να δίνουν τις προσφορές τους είτε στις σχολικές μονάδες της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου, έως ότου κλείσουν τα σχολεία για τις διακοπές του Πάρχα, είτε στις είτε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής. (Οδός Δημαρχείου 11 Β) 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου