Συγκίνηση κι ευχάριστες εκπλήξεις στην γιορτή αποφοίτησης του 7ου Δημοτικού Σχολείου ‘Ανω Λιοσίων








Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την καλοκαιρινή γιορτή
 Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων πραγματοποίησε  αποχαιρετιστήριο γιορτή για τα παιδιά της ΣΤ' τάξης, στο Αθλητικό Πάρκο Πάρνηθας "ΒΟΥΝΟ"   αρχικά με σεμινάριο κεραμικής  συνεχίζοντας με μουσική, χορό, φαγητό, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις, προσφέροντας  στο τέλος αναμνηστικά δώρα και ευχές για καλή πρόοδο και καλή πορεία στο Γυμνάσιο πλέον, από τη νέα σχολική χρονιά!
Στην γιορτή παραβρέθηκαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου κα Κωνσταντίνα Δημητροπούλου, Τζοβαρα Γλυκερία και Λιόση Ελευθερία που ήταν κοντά τους όλη την σχολική χρονιά.

Από την πλευρά του ως οικοδεσπότης ο  πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Λουμάκης Παναγιώτης ευχήθηκε τα εξής:
«Το Δ.Σ. του  Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων εύχεται σε όλα τα παιδιά της ΣΤ' τάξης καλή πρόοδο , κάθε προκοπή και ευτυχία στη ζωή σας! Θέλουμε να θυμάστε πάντα τα λόγια του ποιητή  «Μη φοβηθείς αυτόν που στήριξε την πίστη πάνω στην ελπίδα, τον είδα στη ζωή να μάχεται μα πάντα ανίκητο τον είδα».
Ο Θεός να ευλογεί την πορεία σας και να σας δίδει τη δύναμη να ξεπερνάτε κάθε εμπόδιο και δοκιμασία που θα συναντήσετε! 
  Με  εκτίμηση,    
Λουμάκης Ε. Παναγιώτης
                      Πρόεδρος
Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
7ο Δημοτικό Σχολείο  Α.Λιοσίων

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου