Πρωταγωνιστές τα παιδιά στην καλοκαιρινή βραδιά της Ζωφριάς

















Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την καλοκαιρινή γιορτή
του Συλλόγου της Ζωφριάς, για τα παιδιά 
Με πρωταγωνιστές το μέλλον του τόπου, τα παιδιά, πραγματοποίησε και φέτος ο Σύλλογος της Ζωφριάς την καλοκαιρινή του γιορτή, το βράδυ της Κυριακής 7 Ιουνίου, στο αμφιθέατρο του Βορεινού που γέμισε από κόσμο. 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν, όπως κάθε χρόνο οι μικροί αθλητές του σκακιστικού ομίλου «Τριαντάφυλλος Σιαπέρας» αλλά και σκακιστές της Ζωφριάς, που διακρίθηκαν στους φετινούς αγώνες. Τη Δημοτική Αρχή εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καμπόλης, ο οποίος αφού αναφέρθηκε στην μεταφορά του ΚΕΠ στο Βορεινό αλλά και τη λειτουργία ταμείου για την ύδρευση με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των Δημοτών της Ζωφριάς, υποσχέθηκε να είναι κοντά στα προβλήματα της συνοικίας. 
Ο Αντιδήμαρχος εξέφρασε επίσης την αισιοδοξία του για τη λειτουργία του Παιδικού Σταθμού της Ζωφριάς από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, ενώ απάντησε θετικά και στο αίτημα του Συλλόγου για τη φύλαξη του χώρου. 
Στην εκδήλωση του Συλλόγου της Ζωφριάς, παρευρέθηκε και η Περιφερειακή Σύμβουλος Αριστέα Βάβουλα η οποία υποσχέθηκε την άμεση λύση των προβλημάτων συγκοινωνίας. 
Το «παρών» έδωσαν επίσης, οι αναπληρωτές Δήμαρχοι Νίκος Χατζητρακόσιας και Μαρίνος Σαρλάς, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος και ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών» Σάββας Σάββας. 
Κατά τα λοιπά τα παιδιά διασκέδασαν με ανιματέρ και κλόουν, ενώ εξαιρετική υπήρξε και η εμφάνιση του χορευτικού του Συλλόγου ΑΡΣΤΟΝΙΚΗ, με τα παιδιά να δίνουν επί σκηνής, τον καλύτερό τους εαυτό. Άρτια υπήρξε και η παρουσία του χορευτικού του Συλλόγου της Ζωφριάς με τις γιαγιάδες και τις μαμάδες που κράτησαν καλά τους χορούς ως τη μία μετά τα μεσάνυχτα. 
Φιλόξενη οικοδέσποινα η Πρόεδρος του Συλλόγου Ευαγγελία Κωβαίου, έχοντας στο πλευρό της όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου φρόντισε ώστε να μη λείψει τίποτα από κανέναν. Και του χρόνου!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου