Συγκίνηση και Πολιτισμός στην καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια γιορτή του 6ου Δημοτικού Άνω Λιοσίων

 
Στη φωτό το Δ. Σ του Συλλόγου Γονέων . Από δεξιά : Μαμαλούκου Θ(ταμίας) , Μιχαηλίδης Μ. (έφορος), Καψή Λ. (αντιπρόεδρος), Χαλιανδρού (πρόεδρος) Φουρνακη, Καρδαρα (μελη) , Παπαδοπούλου (γραμματέας)  
Μια ξεχωριστή σχολική γιορτή γεμάτη πολιτισμό και συγκίνηση πραγματοποιήθηκε στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων την Πέμπτη 11 Ιουνίου. 
Οι μαθητές παρουσίασαν τις Όρνιθες του Αριστοφάνη δίνοντας επί σκηνής τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ ιδιαίτερη υπήρξε η στιγμή της απονομής αναμνηστικών στους μαθητές της ΣΤ’ τάξης που ανοίγουν τα φτερά τους για νέα ταξίδια γνώσης και μόρφωσης. 
Στην εκδήλωση τον Δήμο Φυλής εκπροσώπησαν ο αναπληρωτής Δήμαρχος Νίκος Χατζητρακόσιας και η Τοπική Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων με τη διπλή ιδιότητα και της αντιπροέδρου του Συλλόγου Γονέων. Στην αποχαιρετιστήρια γιορτή έδωσαν επίσης το «παρών» εκπρόσωποι της Ένωσης Γονέων Άνω Λιοσίων. 
Φιλόξενος οικοδεσπότης ο Σύλλογος Γονέων του 6ου Δημοτικού Άνω Λιοσίων πρόσφερε στα παιδιά κέρασμα με παγωτά και αναψυκτικά κι επεφύλαξε ξεχωριστή έκπληξη στους απόφοιτους της ΣΤ τάξης που τους πρόσφερε λουλούδια και αναμνηστικά.
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την ξεχωριστή καλοκαιρινή γιορτή














0 comments:

Δημοσίευση σχολίου