Ταξίδι στην Ελλάδα της παράδοσης, του ήλιου και του γαλάζιου με ξεναγούς τα βλαστάρια των Άνω Λιοσίων

Ένα υπέροχο ταξίδι στην Ελλάδα από τη μια άκρη της ως την άλλη έζησαν όλοι εκείνοι που το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιουνίου, βρέθηκαν στο κατάμεστο κλειστό Γυμναστήριο της Ζωφριάς. 
Ξεναγοί και πρεσβευτές της χώρας με τον καταγάλανο ουρανό, τον λαμπρό ήλιο και το απέραντο γαλάζιο, οι μικροί μαθητές όλων των Παιδικών Σταθμών των Άνω Λιοσίων, από κάθε γειτονιά της πόλης. 
Τα παιδιά από τον 1ο και 2ο Παιδικούς Σταθμούς, τον Βρεφικό και τον Παιδικό του Αγίου Ιωάννη, τον Βρεφικό της Λίμνης, τον Παιδικό Σταθμό του Αγίου Νικολάου και τον Βρεφονηπιακό της Ζωφριάς, κατέφτασαν στο Κλειστό της Ζωφριάς, ντυμένα με παραδοσιακές στολές από κάθε γωνιά της Ελλάδας και μετέφεραν στο πολυπληθές κοινό νότες παράδοσης μέσα από τον χορό, τα ήθη, τα έθιμα και το τραγούδι, προκαλώντας συγκίνηση, θαυμασμό και το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.

Φιλόξενος οικοδεσπότης της εξαίσιας καλοκαιρινής εκδήλωσης ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, κατά τον σύντομο χαιρετισμό του έδωσε την υπόσχεση ότι ο Δήμος θα εξακολουθήσει να παρέχει στο νέο αίμα της πόλης ποιοτική προσχολική εκπαίδευση και ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση της λειτουργίας ενός ακόμη Παιδικού Σταθμού στη Ζωφριά. Ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος κλείνοντας ευχαρίστησε την Διευθύντρια κ. Σταθοπούλου αλλά και όλο το έμψυχο δυναμικό των Παιδικών Σταθμών για την ολόπλευρη στήριξή τους στο έργο του. Ευχαρίστησε τέλος για την εμπιστοσύνη που έχει δείξει στο πρόσωπό του και κάλεσε στο βήμα, τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού.
Δείτε τι ακριβώς είπε
Ο Δήμαρχος από την πλευρά του ευχήθηκε «Τα βλαστάρια του Δήμου Φυλής να είναι οι αυριανοί Ακαδημαϊκοί Πολίτες που θα πάνε ψηλά τον τόπο».
Ιδού τι ακριβώς είπε


Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από την καταπληκτική γιορτή

Ακολουθούν ζωντανά στιγμιότυπα από την καλοκαιρινή γιορτή των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου