Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Παναγιώτη Καμαρινόπουλο στους συντελεστές της Καλοκαιρινής Γιορτής των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων

Ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος στο βήμα της εκδήλωσης 


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
του Προέδρου Ν.Π.Δ.Δ. ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ
ΚΑΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Η Γιορτή των Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο της Ζωφριάς την Τετάρτη, 17/6/2015 ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Το αξιόλογο αποτέλεσμα, όμως, οφείλεται στην επιμέλεια, τη διάθεση προσφοράς και το πνεύμα συνεργασίας που επέδειξε ένα σύνολο προσώπων. 
Για τους λόγους αυτούς θα ήθελα να ευχαριστήσω ειλικρινά πρώτα από όλους τα παιδιά των σταθμών, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, που με την προσπάθεια και το χαμόγελό τους μας συγκίνησαν. Επιπλέον, τους παιδαγωγούς, τη ψυχολόγο, τους παιδιάτρους, όλο το έμψυχο δυναμικό του Νομικού Προσώπου, τη Διευθύντρια κα. Σταθοπούλου για την άριστη συνεργασία που είχα μαζί της, τους οργανωτές της Γιορτής και τους γονείς των παιδιών μας. 
Θα ήθελα να σταθώ και να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο, κ. Χρήστο Παππού, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, τους συναδέλφους μου Δημοτικούς Συμβούλους για την στήριξη τους, το Διοικητικό Συμβούλιο των Παιδικών Σταθμών, τον Αντιπρόεδρο του Νομικού Προσώπου, κ. Σαρλά Μαρίνο, τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών, Εσόδων και Πολιτικής Προστασίας, κ. Δημήτρη Καμπόλη για τη βοήθεια που μου προσέφερε, τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος κ. Μιχάλη Οικονομάκη και τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού «ΠΑΡΝΗΘΑ» κ. Γιώργο Μαυροειδή. 
Τέλος, εύχομαι ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, με υγεία, δύναμη και ενότητα, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. 

Σας ευχαριστώ πολύ!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου