Βεντέτα για ναρκωτικά, πίσω από τη διπλή φολοφονία των Άνω Λιοσίων

«Βεντέτα» για τα ναρκωτικά, κρύβεται πίσω από την δολοφονία δύο αδερφών, τον περασμένο Δεκέμβριο, στα Άνω Λιόσια, σύμφωνα με την Αστυνομία.
Δράστης και θύματα ήταν «φίλοι» και συνήθιζαν να κάνουν χρήση ναρκωτικών σε εγκαταλελειμμένο σπίτι κοντά στον καταυλισμό των Άνω Λιοσίων.
Η επαφή τους μετατράπηκε σε σχέση μίσους, όταν ένα από τα θύματα πυροβόλησε και τραυμάτισε τον αδερφό του δράστη. Από τότε και οι δύο πλευρές κυκλοφορούσαν οπλισμένοι και προετοιμασμένοι για μια «τυχαία» συνάντησή τους.

Η ενέδρα
Ο 35χρονος ομογενής από τη Ρωσία, το μεσημέρι στις 28 Δεκεμβρίου 2014, έστησε ενέδρα στα δύο αδέρφια, 37 και 30 χρόνων, ομογενείς από τη Γεωργία, στην ίδια οικοδομή που έκαναν χρήση.
Όταν έφθασαν εκεί με αυτοκίνητο, από τον 1ο όροφο της οικοδομής πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, χρησιμοποιώντας φυσίγγια για… αγριογούρουνα, τον 30χρονο, που καθόταν στη θέση του οδηγού, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.
Ο 37χρονος αδερφός του θύματος επιχείρησε να καταδιώξει τον 35χρονο δράστη, ο οποίος πρόλαβε και πυροβόλησε εναντίον του, πλήττοντας θανάσιμα και τον άλλο αδερφό τη στιγμή που ανέβαινε τα σκαλιά της οικοδομής.
Αιτία των θανάσιμων διαφορών, ήταν ένα περιστατικό που είχε συμβεί μερικούς μήνες νωρίτερα, όταν στο ίδιο σημείο, μετά από έντονη λογομαχία, το 30χρονο θύμα, όταν δέχθηκε από τα αντίπαλα αδέρφια χτύπημα με τσιμεντόλιθο στο κεφάλι, έβγαλε πιστόλι και τραυμάτισε τον αδερφό του 35χρονου δολοφόνου.

Μετά τη διπλή δολοφονία
Είναι χαρακτηριστικό πως μετά τη διπλή δολοφονία ένας 32χρονος Ρομά και ένα ακόμη άγνωστο άτομο, άρπαξαν τα κινητά τηλέφωνα των θυμάτων, τα οποία πούλησαν σε ιδιώτες αντί… 5 ευρώ το καθένα.
Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, εντόπισαν τον δράστη στη περιοχή Άνω Φούσα Ασπροπύργου και τον συνέλαβαν παρά την αντίσταση που προέβαλε.
Ο 35χρονος ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν στον 1ο όροφο της οικοδομής και μόλις είδε τα δύο αντίπαλα αδέρφια να πλησιάζουν, πήρε μια καραμπίνα που βρήκε εκεί… δίπλα του, ενώ επειδή ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών δεν θυμάται τι έκανε και «ίσως» να τους πυροβόλησε.
Στο σπίτι του βρέθηκε ένα παντελόνι παραλλαγής όμοιο με αυτό που φορούσε την ημέρα της διπλής δολοφονίας και μία κουκούλα, ενώ υποστήριξε ότι αντιστάθηκε στη σύλληψη γιατί δεν… κατάλαβε την ιδιότητά τους.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κυρία ανάκριση σε Ειδικό Ανακριτή.

ΠΗΓΗ: ΚΛΙΚ ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου