Με απόλυτη επιτυχία η Συμμετοχή του Δήμου Φυλής στις εκδηλώσεις του Α.Σ.Δ.Α






Ο Δήμος Φυλής και το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φυλής συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ) από τις 20 Ιουνίου έως και 13/7/2015 μετά από πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Φυλής και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΣΔΑ κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΧΙΖΑ. 
Η εξαιρετική συνεργασία του Αντιδημάρχου με τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ κ. Γιώργο Μαυροειδή απέδωσε καρπούς γιατί η πολύπλευρη παρουσία μας γοήτευσε όσους κατέκλεισαν το Πάρκο Περιστερίου.
Στην έναρξη των εκδηλώσεων που συμμετείχαν όλοι οι Δήμοι της Δυτικής Αθήνας ο Αντιδήμαρχος κ. Σχίζας εκπροσώπησε το Δήμο μας και συμμετείχε στις εκδηλώσεις και τις βραβεύσεις των επώνυμων γλυπτών που συμμετείχαν με τα έργα τους στις, βραβεύοντας τον κ. ΓΚΟΥΜΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ.
Την Τετάρτη 24/6/2015 ο Δήμος Φυλής συμμετείχε με την παραδοσιακή ορχήστρα του ΣΠΥΡΟΥ ΜΠΡΕΜΠΟΥ και την συμμετοχή της Χορευτικής Ομάδας του Συλλόγου Αρβανίτικου Πολιτισμού «Η ΓΡΙΖΑ» 
Το Σάββατο 27/6/2015 ο Δήμος έδωσε πολιτιστικό ¨παρών"  με την ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΖΕΦΥΡΙΟΥ στο ανοικτό θέατρο « Ελία και Δάφνη» με τις θεατρικές παραστάσεις «Μαύρη Παρηγοριά» του Λάσκαρη και «ΦΑΥΣΤΑ» του Μποστ σε σκηνοθεσία Στέλλας Νικολοθανάση. 
Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν επίσης, τα εικαστικά εργαστήρια του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Φυλής «Η ΠΑΡΝΗΘΑ», με έκθεση, την οποία οργανώνουν οι καθηγητές Άγγελος Ζάβαλης, Δημήτρης Ξυδιάς και Δημήτρης Βάθης.
Την ΚΥΡΙΑΚΗ 28 6/2015 
Στην Μεγάλη Συναυλία του ΑΣΔΑ , Εκδήλωση Ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, στην οποία βραβεύτηκε και ο μεγάλος Σκηνοθέτης ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΒΡΑΣ , παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Αντιδήμαρχος ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΧΙΖΑΣ .
Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη συμμετοχή του Δήμου Φυλής στις εκδηλώσεις 




"Φαύστα" στους Αγίους Αναργύρους 








"Φαύστα" στο Περιστέρι 











0 comments:

Δημοσίευση σχολίου