Ελληνικέ Λαέ σε θαυμάζω!!!

ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΒΑΔΕΒΟΥΛΗ

Σ’ αυτή την εκλογική αναμέτρηση, ο αξιοθαύμαστος Ελληνικός Λαός, απέδειξε πλήρως τους στίχους του Ποιητή Γιάννη Ρίτσου: 

«Τη Ρωμιοσύνη μη την κλαις. 
Εκεί που πάει να σκύψει, 
με το σουγιά στο κόκκαλο, 
με το λουρί στο σβέρκο, 
νάτη πετιέται από ξαρχής 
κι αντριεύει και θεριεύει» 

«Αντρίεψε» και «θέριεψε» αυτή την Κυριακή ο Ελληνικός Λαός. 
Πολεμήθηκε σκληρά από τους ξένους δυνάστες και τους ντόπιους υποτακτικούς τους, με μέσα και όπλα πρωτόγνωρα:
 • Με απίστευτη πλύση εγκεφάλου, από τα περισσότερα κατάπτυστα τηλεοπτικά κανάλια, ραδιοφωνικούς σταθμούς και συστημικές εφημερίδες.
• Με καθημερινή κατατρομοκράτηση του Ελληνικού Λαού από τους Ευρωπαίους εκβιαστές και τους ντόπιους υποστηρικτές τους, ανασταίνοντας ότι παλιό και φθαρμένο είχαν στα συρτάρια τους και με ξένες παρεμβάσεις κατά του δημοψηφίσματος, που έθιγαν την Εθνική μας Ανεξαρτησία, την Αξιοπρέπειά μας, την Περηφάνια μας.  
• Κάθε μέρα πετούσαν και μία βόμβα εναντίον του Έλληνα: Θα μας διώξουν απ’ την Ευρώπη, θα μας βγάλουν απ’ το Ευρώ (σκασίλα μας), θα μας φτωχύνουν, θα κουρέψουν τις καταθέσεις μας (αυτές που οι περισσότεροι δεν έχουμε), θα γίνει σεισμός, λιμός, καταποντισμός, θα καταστραφεί το σύμπαν αν ψηφίσετε «ΟΧΙ», θα…, θα…, θα…
• Και το χειρότερο!!! Έκλεισαν τις Τράπεζες!!! Όμως ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, μέσα από τις ουρές των ΑΤΜ, όρθωσε το ανάστημά του, δεν λύγισε και με όπλα τα δίκια του, την ψυχή του και τον θυμό του, μέσα σ’ αυτές τις υπερβολικά αντίξοες συνθήκες, έδωσε στο «ΟΧΙ» πάνω από 61%.
Αυτό το «ΟΧΙ», με δεδομένες τις συνθήκες κάτω από τις οποίες «ειπώθηκε», το θεωρώ ισάξιο με το «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες και το «ΟΧΙ» του ’40 στους φασίστες.
Χωρίς τους εκβιασμούς, πόσο θα έπαιρνε το «ΟΧΙ»; Μήπως 90% ;
ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ!!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου