Δυναμική επιστροφή Χατζητρακόσια στην Παιδεία


Με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής, ο αναπλ. Δήμαρχος Νίκος Χατζητρακόσιας ορίστηκε Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής με αντικείμενο τη λειτουργία και συντήρηση των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου. 

Με την ίδια Απόφαση ορίστηκε Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας (ΔΕΠ). 

Με αφορμή τον ορισμό του από το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Νίκος Χατζητρακόσιας ανάρτησε την εξής δήλωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

"Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή κι ευθύνη η σημερινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής, κατόπιν εισήγησης του Δημάρχου κ. Χρήστου Παππού να μου ανατεθούν οι αρμοδιότητες του Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας (συμπληρωματικά με τα σημερινά μου καθήκοντα στο Δήμο και συγκεκριμένα στην Πολεοδομία και στη Δημοτική Περιουσία). Διαβεβαιώνω το Δήμαρχο, τους συναδέλφους και όλους τους συνδημότες ότι θα καταβάλω κάθε προσπάθεια να δικαιώσω την εμπιστοσύνη τους".

Πέρα από το άριστο βιογραφικό που διαθέτει ο νέος Πρόεδρος, ως απόστρατος αξιωματικός της Σχολής Ευελπίδων και απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου, ο χώρος της Παιδείας του είναι εξαιρετικά γνώριμος αφού έχει υπηρετήσει το γονεϊκό κίνημα ως Πρόεδρος Συλλόγων Γονέων και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Άνω Λιοσίων. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου