Λίφτινγκ ανανέωσης στον Α' Παιδικό Σταθμό της Χασιάς



Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις εργασίες στον Α' Παιδικό Σταθμό της Χασιάς
Με πρωτοβουλία του Προέδρου του Α΄ Παιδικού Σταθμού της Δημοτικής Ενότητας Φυλής, κ. Ευάγγελου Σταματάκου από τα μέσα Αυγούστου, έχει στηθεί ένα…εργοτάξιο στο χώρο του Παιδικού Σταθμού, ώστε να ανανεωθεί και να εκσυγχρονιστεί άμεσα ο χώρος.
Ήδη ο Παιδικός Σταθμός έχει βαφτεί εξωτερικά κι εσωτερικά ενώ τοποθετήθηκαν επίσης, καινούργιες πρίζες ασφαλείας, νέος εξαερισμός καθώς και ειδικός φωτισμός για παιδικούς σταθμούς.
Επόμενος στόχος του Προέδρου κ. Ευάγγελου Σταματάκου, που βρίσκεται καθημερινά στο χώρο του Παιδικού Σταθμού, ώστε να επιβλέπει προσωπικά τις εργασίες, είναι να αλλαχθούν και να τοποθετηθούν καινούργια αλουμίνια αλλά και η δημιουργία νέας περίφραξης του χώρου. 

Φωτό Αρχείου: Ο Ευάγγελος Σταματάκος στην καλοκαιρινή γιορτή του Α' Παιδικού Σταθμού
«Το εργοτάξιο στήθηκε...Οι εργασίες καθημερινά προχωρούν. Αρωγός και συμπαραστάτης μου σε αυτή τη προσπάθεια είναι ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς αλλά και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο. Το σίγουρο είναι ότι οι μικροί μαθητές από την νέα σχολική χρονιά, θα απολαύσουν το ΝΕΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ χώρο τους» επεσήμανε σχετικά ο Ευάγγελος Σταματάκος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου