Καλό Φθινόπωρο με ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα για παιδιά κι εφήβους από τη ΓΡΙΖΑ


ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2015-2016 

Ο Σύλλογος Αρβανίτικου Πολιτισμού «η Γρίζα», ενημερώνει τα μέλη, τους φίλους αλλά και όσους αγαπούν την παράδοση, ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές στα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, για την περίοδο 2015-2016. 
Αν αγαπάτε την παράδοση και θέλετε να μάθετε χορούς από όλη την Ελλάδα, τα χορευτικά τμήματα της «Γρίζας» σας προσφέρουν μια βιωματική ξενάγηση στην ελληνική παράδοση, μέσα από την ιστορία, τη λαογραφία, τους χορούς, τα τραγούδια, τις φορεσιές, τα ήθη και τα έθιμα του κάθε τόπου και φυσικά των Άνω Λιοσίων και της ευρύτερης Αττικής. Και τη φετινή περίοδο θα λειτουργήσουν δύο παιδικά τμήματα (παιδικό και εφηβικό) και ένα τμήμα ενηλίκων. Παράλληλα θα λειτουργήσουν τα χορευτικά τμήματα παραστάσεων («μικρό» και «μεγάλο»), στα οποία εντάσσονται συνεχώς νέα μέλη από τα προπαρασκευαστικά τμήματα. 
Υπενθυμίζουμε πως ειδικά στην παρούσα οικονομική συγκυρία, η «Γρίζα» μένοντας πιστή στις αρχές της και πιστεύοντας ότι η μεταλαμπάδευση της παράδοσης στις νέες γενιές δεν μπορεί να αποτελεί εμπορεύσιμο αγαθό, τηρεί την επί χρόνια ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στα παιδικά και εφηβικά τμήματα. 
Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε μαζί μας: στα τηλέφωνα: 6985741050 και 6972775778 στο email: griza_anoliosia@yahoo.gr ή επισκεφτείτε μας στο χώρο του Συλλόγου: Μητροπόλεως 13 (παραπλεύρως Αγ. Κων/νου), κάθε Δε, Τετ, Παρ από 6:00 έως 8:00 μ.μ. και κάθε Σάββατο από 4:00 έως 6:00 μ.μ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου