Δωρεάν βιωματικά σεμινάρια στο Δήμο Ασπροπύργου

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   ΤΥΠΟΥ   -   Α Ν Ο Ι Χ Τ Η   Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η   Σ Υ Μ Μ Ε Τ Ο Χ Η Σ

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, κ. Νικόλαος Μελετίου, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής, στο νέο κύκλο των Επιμορφωτικών, Βιωματικών Σεμιναρίων, που διοργανώνει -για 5η χρονιά- ο Δήμος Ασπροπύργου, για Παιδαγωγούς, Εκπαιδευτικούς, Γονείς και οποιονδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο. Τα Βιωματικά Σεμινάρια, η παρακολούθηση των οποίων είναι εντελώς δωρεάν, θα διεξαχθούν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου, στην οδό Αλέκου Παναγούλη 13 (πλατεία Αγίου Δημητρίου), με ευθύνη του στελέχους της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου, Θεατρολόγου, Πτυχιούχου του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Κας Σοφίας Δημητροπούλου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΟN ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015

*Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 17:30.

   Θέμα: «Περιβαλλοντολογική Αγωγή: Εκπαιδευτικό εργαλείο & Θεατρική Έκφραση στο Σχολείο».   

 Ένα Βιωματικό Εργαστήριο, για την αξιοποίηση των γνωστικών αντικειμένων του Σχολείου, μέσα από το Θέατρο. Το Σεμινάριο αφορά σε όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης.

 Εισηγήτρια: Η Κα Τζωρτζίνα Κακουδάκη, Θεατρολόγος, Δραματουργός, Σκηνοθέτης.

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 17:30.

Θέμα:  «Το Παιδί, ο Έφηβος, η Οικογένεια και η Οικονομική Κρίση».

Εισηγήτρια:   Η Ιατρός Κα Μερσύνη Αρμενάκα, Παιδοψυχίατρος  – Ψυχοθεραπεύτρια. 
Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής, στα Βιωματικά Σεμινάρια, του Δήμου Ασπροπύργου, στην υπεύθυνη του Γραφείου Παιδαγωγικού Έργου, του Δήμου Ασπροπύργου, Κα Σοφία Δημητροπούλου στα τηλέφωνα : 210-5577191 (εσωτ. 213) και στο 6972218807(κιν.).

                                         ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου