Η Περιφέρεια Αττικής γέρνει την πλάστιγγα στη ΝΔ

ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ-ΑΠΟΣΤ. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ
ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΑΠΟ ΒΟΡΙΔΗ

Στο επίκεντρο της εκλογής Προέδρου στη ΝΔ βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής, 13 Νοεμβρίου, η Περιφέρεια Αττικής. 
Αιτία η δήλωση στήριξης της υποψηφιότητας του Απόστολου Τζιτζικώστα από τον πρώην Υπουργό και Βουλευτή της Περιφέρειας Αττικής Μάκη Βορίδη και μάλιστα από το περιστύλιο της Βουλής. 
«Η χώρα έχει ανάγκη να αντιμετωπιστεί η ηγεμονία της Αριστεράς, χρειάζεται μια ισχυρή και δυναμική αντιπολίτευση, απέναντι σε μια καθημερινά καταστροφική κυβέρνηση, να δοθεί μια ασυμβίβαστη μάχη απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ και στις πολιτικές του. Χρειάζεται ένα κόμμα, το οποίο θα έχει ανοιχτές πόρτες, θα είναι ένα κόμμα ιδεών, θα αναπτύξει τη μάχη αυτών των ιδεών και θα σταματήσει να είναι ένα κόμμα φατριών και μηχανισμών. Πρέπει να ανοιχτούμε σε καινούριες ιδέες, σε σκέψεις, να αναπτύξουμε την ιδεολογική και πολιτική αντιπαράθεσή μας. Πρέπει να υπερασπιστούμε τις αξίες, τις ιδέες, τις αρχές της παρατάξεώς μας. 
Σε αυτή την εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο υποψήφιος που έχει θέσει αυτά τα ζητήματα, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση αυτών των αρχών, είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας και στρατεύομαι σε αυτόν τον αγώνα δίπλα του» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην Υπουργός.
Η στήριξη του Βορίδη στον Απόστολο Τζιτζικώστα αποδεικνύει έμπρακτα τη βασιμότητα της διαπίστωσης του ΦΥΛΑΡΧΟΥ ότι η υποψηφιότητά του αποκτά δυναμική στην Περιφέρεια Αττικής. Κερδίζει, καθημερινά, έδαφος ανάμεσα στον κόσμο, ο οποίος επιθυμεί την αποδυνάμωση των βαρώνων και των κομματικών μηχανισμών και το άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία. 
Το πολιτικό ένστικτο της βάσης ενισχύεται επίσης από τη συμπαθητική του φυσιογνωμία, την πετυχημένη παρουσία του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το μετριοπαθή, αλλά ανανεωτικό του πολιτικό λόγο και κυρίως από την αποστασιοποίηση των συστημικών μέσων μαζικής επικοινωνίας, τα οποία προτιμούν την υποψηφιότητα Μεϊμαράκη. 
Κι η προτίμηση αυτή αποτελεί πλέον μειονέκτημα για τον υποψήφιο που τη διαθέτει…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου