Ανοιχτή πρόσκληση για προβατίνα στη Χασιά απηύθυνε στον Τζιτζικώστα ο Αργυρόπουλος

Επάνω από την υποδοχή του Απόστολου Τζιτζικώστα στο Μενίδι, στο μέσον ο υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ λέει στον Αργύρη Αργυρόπουλος δείχνοντας την κοιλιά του ότι έχει πολλά γαλόνια στο φαγητό και κάτω αναμνηστική φωτό από την επίσκεψη, με τους Απόστολο Τζιτζικώστα, Μάκη Βορίδη, Αργύρη Αργυρόπουλο, Θοδωρή Συρινίδη Αναστάσιο Χίο και Ευρώπη Κοσμίδου
Ανάμεσα σε αυτούς που συνάντησε ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας  στο Δημαρχείο του Μενιδίου, το πρωί της Πέμπτης 19 Νοεμβρίου, ήταν και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φυλής Αργύρης Αργυρόπουλος. 
Ο Αργύρης Αργυρόπουλος αστειεύθηκε κατά την προσέλευση του Απόστολου Τζιτζικώστα. «Αφού δεν έρχεσαι στο Δήμο Φυλής ξενιτεύτηκα για να σε δω» του είπε. 
«Εσύ πως βρέθηκες εδώ; Έχεις διαβατήριο να μπεις στο Μενίδι;» παρενέβη απευθυνόμενος στον Αργύρη Αργυρόπουλο ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αχαρνών Θανάσης Κατσιγιάννης. Απολαυστική ήταν η στιχομυθία στο τέλος της επίσκεψης Τζιτζικώστα στο Δημαρχείο Αχαρνών. «Μίλησα, πριν από μερικές μέρες,  με τον αδερφό σου το Μανώλη. Μου είπε ότι το πρόγραμμά σου ήταν πολύ πιεσμένο και δεν μπορούσες να έρθεις στη Φυλή. Η πρόσκλησή μας είναι ανοιχτή γιατί έχουμε πολύ καλή προβατίνα και πρέπει να τη δοκιμάσεις» είπε στον Απόστολο Τζιτζικώστα ο Αργύρης Αργυρόπουλος. 
«Μιλάς με έναν άνθρωπο που έχει πολλά γαλόνια στο φαγητό και πρέπει να σου πω ότι δοκίμασα καταπληκτική προβατίνα στην Κρήτη» απάντησε δείχνοντας την κοιλιά του  ο Τζιτζικώστας. «Έχουμε καλύτερη προβατίνα στο Μενίδι», παρενέβη ο Χάρης Δαμάσκος. 
«Η δική μας είναι Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ)» επέμεινε ο Αργύρης Αργυρόπουλος και πρόσθεσε. «Η στήριξή μου σε σένα οφείλεται και σε σωματομετρικούς λόγους», υπονοώντας ότι τα παραπανίσια κιλά του αποτελούν έναν επιπλέον λόγο συμπάθειας  προς τον εύσωμο Περιφερειάρχη.
Δείτε στο βίντεο τη στιχομυθία:

1 σχόλιο: Γράψτε το σχόλιο σας...