Εκπλήξεις κι ευχές στα παιδιά των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων


Δώρα στα παιδιά όλων των Παιδικών σταθμών Άνω Λιοσίων πρόσφεραν  τη Δευτέρα 21 και Τρίτη 22 Δεκεμβρίου ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Δημήτρης Καμπόλης , ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Παναγιώτης Καμαρινόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Μαρίνος Σαρλάς.
Χαμόγελα, ζωγραφιές και πολλά τραγούδια ήταν η ζεστή απάντηση των παιδιών στην επίσκεψη. Η μεγάλη έκπληξη των γιορτινών ημερών ήρθε από τους γονείς των παιδιών στους σταθμούς  της  Ζωφριάς οι οποίοι σε μεταξύ τους συνεννόηση αποφάσισαν να αφήσουν για λίγο πίσω τις υποχρεώσεις τους και να κάνουν «έφοδο» αγάπης στα παιδιά τους.  Άγιοι Βασίληδες και  αστέρια πλημμύρισαν τους χώρους με τα παιδιά έκπληκτα να φωνάζουν «ήρθε ο μπαμπάς μου» , «αυτή είναι η μαμά μου».
Στο λεπτό στρώθηκε και στους δυο παιδικούς σταθμούς  πλούσιος  μπουφές με Χριστουγεννιάτικα εδέσματα και πολλά γλυκίσματα και ξεκίνησε η γιορτή.
«Στολίζουμε τα σπίτια μας με πολύχρωμα στολίδια και λαμπιόνια αυτές τις μέρες και ξεχνούμε να ανάψουμε τα λαμπάκια της ψυχής μας για να φωτιστεί μέσα μας το μήνυμα της Γέννησης του Χριστού. Αυτό που έχει σημασία είναι να δίνουμε χρόνο σε αυτούς που αγαπάμε. Σας ευχαριστώ που ήρθατε να ζωγραφίσετε και να παίξετε με τα παιδιά σας» είπε στους γονείς η διευθύντρια του παλιού παιδικού της Ζωφριάς Ευαγγελία Πολυβίου που ευχαρίστησε θερμά τη Δημοτική Αρχή και ιδιαιτέρως τον Παναγιώτη Καμαρινόπουλο για τη στήριξη του παιδικού σταθμού .  
«Τα παιδιά μας είναι το μέλλον μας και η εντολή του Δημάρχου μας Χρήστου Παππού είναι ότι οι ανάγκες των παιδιών είναι σε πρώτη προτεραιότητα» είπε στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δημήτρης Καμπόλης  που ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε όλους , διαβεβαίωσε τους γονείς ότι τα παιδιά τους είναι σε καλά χέρια και δεσμεύτηκε ότι η Διοίκηση θα είναι πάντα αρωγός στο έργο των παιδικών σταθμών.      
«Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε τα πάντα για τα παιδιά μας. Ότι  και να προσφέρεις είναι λίγο, δεν υπάρχει τίποτα ισχυρότερο από το χαμόγελο των παιδιών και όταν αυτό έρχεται εξαφανίζει και την κούραση και την στεναχώρια και μας δίνει τη δύναμη να προσπαθήσουμε για το καλύτερο» είπε  συγκινημένος ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος.
«Καλά Χριστούγεννα με υγεία  και αγάπη» ευχήθηκε σε εργαζόμενους ,γονείς  και παιδιά ο Αντιπρόεδρος των Παιδικών σταθμών Άνω Λιοσίων Μαρίνος Σαρλάς».  Εμφανής ήταν η συγκίνηση του Παναγιώτη Καμαρινόπουλου αλλά και του Μαρίνου Σαρλά, όταν επισκέφθηκαν για να μοιράσουν δώρα στα παιδιά, του νέου υπερσύγχρονου βιοκλιματικού  σταθμού της Ζωφριάς που παραδόθηκε στο Δήμο στα μέσα Ιουλίου και γιορτάζει φέτος τα πρώτα του Χριστούγεννα σε λειτουργία. Το ίδιο και της Διευθύντριας Παρασκευής Λαμπράκη, αλλά και των υπόλοιπων εργαζομένων του Παιδικού Σταθμού που αποτελεί τη "ναυαρχίδα" των Παιδικών Σταθμών της Πόλης.
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου