Με νίκη σηκώνουν κούπα στη Ζωφριά την Κυριακή

Η ομάδα του ΑΟ Ζωφριάς σε πλήρη σύνθεση,
με το προπονητικό επιτελείο και μέλη της διοίκησης

Μια ανάσα από το όνειρο βρίσκεται ο ΑΟ Ζωφριάς. Στο εντός έδρας ντέρμπι της επόμενης Κυριακής, 3 Απριλίου 2016 (16:00) με τον δεύτερο στη βαθμολογία Μανδραϊκό του δίνεται, για πρώτη φορά στην ιστορία του, η δυνατότητα να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής (ΕΠΣΔΑ).

Με νίκη αυξάνει τη διαφορά από τον έναν στους τέσσερις βαθμούς και τερματίζει την κούρσα του πρωταθλήματος στην πρώτη θέση, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 10 Απριλίου 2016. Ωστόσο και με ισοπαλία παραμένει στο παιγνίδι του πρωταθλήματος, αλλά θα χρειασθεί οπωσδήποτε νίκη στον εντός έδρας αγώνα με τον αδιάφορο Θρασύβουλο Φυλής.
Όπως είναι φυσικό στις τάξεις των φιλάθλων της Ζωφριάς επικρατεί πυρετός, ωστόσο ο προπονητής Γιώργος Αδάκτυλος δεν επιτρέπει να επηρεάσει το κλίμα του ενθουσιασμού την ομάδα. 
Ο έμπειρος και ικανός κόουτς συνεχίζει την προετοιμασία σε εντατικούς ρυθμούς, ενόψει του κρίσιμου αγώνα και ζητά από τους παίκτες του συγκέντρωση, αγωνιστικότητα και πίστη στη νίκη. Στις οδηγίες του επισημαίνει ότι ο Μανδραϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά είναι στο χέρι τους να κατακτήσουν τη νίκη και την πρώτη θέση. Μάλιστα για να εκτονώσει την πίεση που δέχεται η ομάδα επισημαίνει ότι ο στόχος της χρονιάς, δηλαδή η δημιουργία ενός νεανικού συνόλου έχει ήδη επιτευχθεί. Τέλος αγώνα δρόμου για να αποθεραπευτούν, ώστε να μπουν στα πλάνα του κόουτς για τον αγώνα, κάνουν οι τραυματίες Πουλικίδης και Πράσινος.
Τον δωδέκατο παίκτη θα αποτελέσουν οι φίλαθλοι της ομάδας που αναμένεται να δώσουν μαζικό «παρών» στο γήπεδο, καθώς οι Ζωφριώτες είναι πάντα περήφανοι για την ομάδα τους, πολύ περισσότερο αυτή τη στιγμή που πασχίζει να φτάσει στη μεγαλύτερη διάκριση της ιστορίας της.