Multi γλέντι στο Culti


Οι γλεντζέδες της πόλης των Άνω Λιοσίων και των πέριξ, περιμένουν τα events του Culti,  πως και τι!
Κι αυτό, γιατί πρόκειται για γνήσια ελληνικά γλέντια με πολύ κέφι, ατέλειωτο χορό και…πολλά γαρύφαλλα!
Αυτή τη φορά μάλιστα, η αναμονή είχε φτάσει στο απόγειό, καθώς φέτος δεν πραγματοποιήθηκε  το κλασικό αποκριάτικο πάρτυ.  Ωστόσο το Culti,  όχι μόνο διόρθωσε το... «λάθος» του, αλλά επέστρεψε δριμύτερο με μια multi ζωντανή βραδιά που τα είχε όλα!
Με Πέτρο Πίνη και Φαίη Μπαζιώτη στο τραγούδι, Κομνηνό Ψαρουδάκη στα πλήκτρα και στο μικρόφωνο αλλά  και  τον δεξιοτέχνη Θανάση Ρόκα στο βιολί, το live ήταν εκ των προτέρων εγγυημένο. Ως αποτέλεσμα, το βράδυ της Πέμπτης, παραμονή της 25ης Μαρτίου, το μαγαζί  να γεμίσει ασφυκτικά,  με… τους συνήθως ύποπτους γλεντζέδες.
 Πότε με ομαδικούς χορούς να στήνονται στο δευτερόλεπτο και πότε με ζεϊμπεκιές, το γνήσιο ελληνικό γλέντι , κράτησε για τα καλά ως τα ξημερώματα, με το θερμόμετρο του κεφιού να έχει κολλήσει στο κόκκινο!
Φιλόξενοι οικοδεσπότες οι ιδιοκτήτες αλλά και όλο το προσωπικό του Culti, όχι μόνο φρόντισαν ώστε να μην λείψει τίποτα από κανέναν αλλά όπως το συνηθίζουν ενώθηκαν με τις παρέες συμμετέχοντας στο αστείρευτο κέφι της βραδιάς, ψυχή τε και σώματι!
Και εις άλλα με υγεία, ρε παιδιά!  
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την βραδιά