Μείγμα εμπειρίας και νεότητας με Πρόεδρο το «γελαστό παιδί» στην τοπική της ΝΔ

Ο Πρόεδρος της Τοπικής της ΝΔ
Μαρίνος Σαρλάς
Η δυναμική επάνοδος προβεβλημένων αυτοδιοικητικών στελεχών, αλλά και η παρουσία αρκετών νέων ανθρώπων χαρακτήρισε τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στο Δήμο Φυλής. 
Πρόεδρος της Τοπικής επανεκλέχθηκε το «γελαστό παιδί» και αναπλ. Αντιδήμαρχος Μαρίνος Σαρλάς, ενώ ως μέλη του ΔΣ πρόκειται να τον πλαισιώσουν η αναπλ. Δήμαρχος Τζένη Μπάρα, ο πρώην Αντιδήμαρχος Κώστας Πιπέρας και αρκετοί νέοι άνθρωποι κάποιοι από τους οποίους δραστηριοποιούνται αυτοδιοικητικά, όπως οι Στέλιος Νίκας και Βαγγέλης Σταματάκος ή προέρχονται από την κοινωνία, όπως οι Γιώργος Καραϊσκάκης και Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. 
Από την άλλη, δυναμική θα είναι η εκπροσώπηση στο συνέδριο, αφού σύνεδροι εκλέχθηκαν πολλά γνωστά αυτοδιοικητικά στελέχη όπως η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωή Αρβανιτάκη, οι Αντιδήμαρχοι Θανάσης Σχίζας και Γιάννης Μαυροειδάκος, οι αναπλ. Δήμαρχοι Τζένη Μπάρα, Γιώργος Κρητικός και Γιώργος Σονίδης, ο πρώην Δήμαρχος Ζεφυρίου Κώστας Παπαχρήστος και ο πρώην Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής Βασίλης Γκόλτσιος.
Τέλος, σύνεδρος εκλέχθηκε (από την Τοπική των Αχαρνών) και η συντοπίτισσά μας και μαχητικό στέλεχος της ΝΔ Κατερίνα Σαφαρίκα.  
Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαρίνος Σαρλάς 
ΜΕΛΗ: Κωνσταντίνος Πιπέρας, Μπάρα – Παπαγεωργίου Ευγενία, Γεώργιος Καραϊσκάκης, Ιωάννης Λιάκος, Αλεξάνδρα Αποστολοπούλου, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, Γεωργία Δανίκα, Στυλιανός Νίκας, Ευάγγελος Σταματάκος, Γεώργιος Ατζάμπος. 
ΣΥΝΕΔΡΟΙ: Αθανάσιος Σχίζας, Ιωάννης Λιάκος, Ιωάννης Μαυροειδάκος, Γεώργιος Καραισκάκης, Ευγενία Μπάρα, Στυλιανός Νίκας, Γεωργία Δανίκα, Γεώργιος Σονίδης, Βασίλειος Γκόλτσιος, Κρητικός Γεώργιος, Ζωή Αρβανιτάκη, Κωνσταντίνος Παπαχρήστος