Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από τους Παιδικούς Σταθμούς Άνω Λιοσίων


ΕΠΑΝΩ στιγμιότυπα από το σεμινάριο και
ΚΑΤΩ οι εργαζόμενοι και ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων
Παναγιώτης Καμαρινόπουλος
Σεμινάριο με θέμα ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ, για την επιμόρφωση του προσωπικού τους, πραγματοποίησαν το διήμερο 9 και 10 Απριλίου 2016 οι Παιδικοί Σταθμοί των Άνω Λιοσίων.
Το σεμινάριο, που οργανώθηκε στην αίθουσα ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων με τη συνεργασία της ΕΔΟΚ (Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρίσεων), περιελάμβανε βασικές πρώτες βοήθειες για έλεγχο- αντιμετώπιση επείγουσας κατάστασης, πνιγμονή, αιμορραγίες και καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση με χρήση κούκλας. 
Από πλευράς ΕΔΟΚ συνέβαλαν οι εθελοντές διασώστες Υψηλάντη Ευφροσύνη, Λίντας Νικόλαος, Νικολάου Ηλίας, Σαραντόπουλος Κωνσταντίνος, Πάτσιου Γεωργία και Καστρινάκης Παντελής. 
Τις ευχαριστίες του στην ΕΔΟΚ και στο προσωπικό των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων εξέφρασε ο Πρόεδρος Παναγιώτης Καμαρινόπουλος. 
«Το προσωπικό μας διακρίνεται για τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό του. Στόχος όλων μας είναι να αποτελέσουν οι Παιδικοί Σταθμοί πρότυπα λειτουργίας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους μικρούς μας δημότες» τόνισε χαρακτηριστικά.