Πλήθος κόσμου και καλές ειδήσεις στην Βασιλόπιτα των Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων



Με μεγάλη επιτυχία, καλές ειδήσεις και παρουσία πλήθους κόσμου και επισήμων, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, στο Κλειστό Γυμναστήριο Δροσούπολης, η κοπή της πίτας του συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων.

Παρουσία του Υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη, του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, των πρώην Υπουργών Γιώργο Βλάχο και Θανάση Μπούρα και του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Γιάννη Βασιλείου, ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Ρούσσας αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά ευχαρίστησε από καρδιάς τα εκατοντάδες μέλη και τους φίλους του συλλόγου για την μαζικότητα με την οποία αγκάλιασαν την εκδήλωση. 

«Σας καλωσορίζω εκ μέρους του ΔΣ και σας εύχομαι καλή χρονιά. Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς για τη μαζική προσέλευσή σας, που υποδηλώνει με τον καλύτερο τρόπο την στήριξη στις προσπάθειες μας τα τελευταία έξι χρόνια. Για μένα ως Ηπειρώτη αλλά και ως πρόεδρο αυτού του μεγάλου συλλόγου είναι μεγάλη τιμή να σας εκπροσωπώ. Ήταν επίσης μεγάλη τιμή να συνεργαστώ με τα μέλη του ΔΣ γιατί στα εύκολα και τα δύσκολα ήταν πάντα δίπλα μου» είπε ο Χρήστος Ρούσσας ανοίγοντας την εκδήλωση .

Ο πρόεδρος του συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων έκλεισε το σύντομο χαιρετισμό του ευχαριστώντας τους χορηγούς της εκδήλωσης. «Ευχαριστώ το Δήμο Φυλής και το Νομικό Πρόσωπο «Η ΠΑΡΝΗΘΑ» και ιδιαίτερα το Γιώργο Μαυροειδή, τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Καμπόλη για τις στολές που μας εξασφάλισε και για τη χορηγία του στην εκδήλωση καθώς και την Μαρία Μαρίνη, για τη δωρεάν παραχώρηση του κτιρίου που φιλοξενεί σήμερα» είπε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Ρούσσας και κάλεσε τα μέλη του συλλόγου να συμμετάσχουν μαζικά στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη του νέου προεδρείου του συλλόγου. 

Ο Αντιδήμαρχος Εσόδων και Διοικητικών Υπηρεσιών Δημήτρης Καμπόλης αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους, συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου και τον Πρόεδρο Χρήστο Ρούσσα για την επιτυχία της διοργάνωσης. «Πριν δέκα ημέρες είπα στον πρόεδρο που ήρθε στο γραφείο μου να κάνουμε την εκδήλωση στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μπάσκετ στη Ζωφριά που είναι μεγαλύτερο» είπε χαμογελώντας ο Δημήτρης Καμπόλης. Ο Αντιδήμαρχος Εσόδων και Διοικητικών Υπηρεσιών, μετά την ανακοίνωση του Δημάρχου Χρήστου Παππού για τη στέγη του Ηπειρώτη ενημέρωσε τους εκατοντάδες παριστάμενους πως «δεν ξεκινάει μόνο το σπίτι του Ηπειρώτη. Ήδη ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς χθες ανακοίνωσε πως ξεκινάει και το σπίτι του ΑΙΓΕΑ στο παλιό ΠΕΡΝΕΡΙ, αλλά και το σπίτι της Γρίζας. Θα έχουμε τρία εγκαίνια μέσα στο 2017» προανήγγειλε ο Δημήτρης Καμπόλης που αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας που έκοψε στο μικρό χορευτικό τμήμα του συλλόγου. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Γιάννης Βασιλείου υπογράμμισε στο χαιρετισμό του πως «η Δυτική Αττική είναι μια πολυπολιτισμική περιοχή» χαρακτήρισε σημαντική τη διαχρονική συμβολή των συλλόγων στην διατήρηση του πολιτισμού και τόνισε πως το λόγω και της δραστηριότητας των συλλόγων «το 2021 η Ελευσίνα θα είναι η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης». 

Αμέσως μετά τη σκυτάλη πήραν οι κορυφαίοι καλλιτέχνες που εξασφάλισε ο σύλλογος και ξεκίνησε το ξέφρενο γλέντι. Τα μεγαλύτερα ονόματα της Ηπειρώτικης Παράδοσης με τους Πέτρο Λούκα Χαλκιά & Νίκο Φιλιππίδη στο κλαρίνο και στο τραγούδι τους: Αντώνη Κυρίτση, Φιλιώ Πυργάκη, Κώστα Μήτση και Θωμά Κυρίτση έβαλαν φωτιά στην ατμόσφαιρα κάνοντας πραγματικά μοναδικά αξέχαστη και αυτή τη γιορτή του συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα χορευτικά και το γλέντι





































Ιδού και μερικές live στιγμές


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου