Ο Χρήστος Μουζακίτης έφτιαξε το «έργο» με το φυσικό αέριο

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ
Μπορεί  στην υπογραφή της σύμβασης για το φυσικό αέριο να κράτησε χαμηλό προφίλ και να έμεινε μακριά από τους φωτογράφους. Όμως ο μηχανολόγος μηχανικός και συντοπίτης μας Χρήστος Μουζακίτης ήταν ο άνθρωπος που έπαιξε αποφασιστικό ρόλο στη συμφωνία του Δήμου Φυλής με την Εταιρία διανομής φυσικού αερίου.
Με τις επαγγελματικές του επαφές έφερε κοντά τις δύο πλευρές, ώστε να υπάρξει μια εξαίρεση στην πολιτική της Εταιρίας να σταματήσει την επέκταση του δικτύου της και να ρίξει το βάρος στην αύξηση του αριθμού των συνδέσεων στο υπάρχον δίκτυο.  
Όπως ανέφερε ο Διευθυντής Ανάπτυξης Αναστάσιος Τόσιος η Εταιρία Διανομής Αερίου Αττικής διαθέτει 3 χιλιάδες χιλιόμετρα δικτύου στο λεκανοπέδιο κι εκτιμά ότι δεν έχει επιτύχει τον στόχο των συνδέσεων που έχει τεθεί από το μπίζνες-πλαν.
Ο Χρήστος λοιπόν έφτιαξε το «έργο» κι ας μην βγήκε στις κάμερες. Ο Δήμαρχος πάντως όχι μόνο δεν τον ξέχασε, αλλά ανέφερε δημόσια τη συμβολή του, τονίζοντας ότι αποτελεί άμισθο σύμβουλό του στο θέμα του φυσικού αερίου. Γιατί, όντως, διαθέτει γνώση και εμπειρία. Τεχνική αλλά και αυτοδιοικητική, αφού ήταν πρώτος επιλαχών με το συνδυασμό του Σάββα Σάββα στις εκλογές του 2014 και είχε αρθρώσει σοβαρό και τεκμηριωμένο αυτοδιοικητικό λόγο.
Κι όταν είσαι μόλις μια θέση πιο κάτω από τη Δήμαρχο Ζεφυρίου Φωτεινή Γιαννοπούλου με την υπερεικοσαετή πορεία στην αυτοδιοίκηση, αυτό λέει πολλά…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου