Πλήθος κόσμου στο Πάρτυ της ΟΝΝΕΔ Δυτικής Αττικής


 

Σ’ ένα ευχάριστο, χαλαρό και ζεστό κλίμα με πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών πραγματοποιήθηκε το Πάρτυ που οργάνωσε η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με τις οργανώσεις που την απαρτίζουν, την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου. 

Νέοι και νέες, φίλες και φίλοι, απόλαυσαν το ποτό τους και έκαναν μια διαφορετική κουβέντα με βουλευτές και πολιτευτές της περιφέρειας για προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο η περιοχή όσο και οι ίδιοι στην καθημερινότητά τους, απόρροια της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους όλοι οι βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής, Μάκης Βορίδης, Γεωργία Μαρτίνου, Γιώργος Βλάχος και Θανάσης Μπούρας, ενώ το παρόν έδωσε και ο Βουλευτής Επικρατείας Βασίλης Οικονόμου. 

Σημαντική ήταν η παρουσία και των πολιτευτών Κωνσταντίνου Δέδε, Ευαγγελίας Κοπανάκη και Γιώργου Κώτσηρα. 

Σε επίπεδο κεντρικής οργάνωσης ΟΝΝΕΔ παρών ήταν ο Αντιπρόεδρος της Νεολαίας, Παύλος Μαρινάκης.

Σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης το παρών έδωσαν πλήθος δημοτικών συμβούλων καθώς και ο πρώην Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας, Γιώργος Δρίκος.

Ο Γιάννης Σωτηρίου, πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Δυτικής Αττικής δήλωσε μεταξύ άλλων : «η σημερινή μας εκδήλωση είναι η πιο τρανή απόδειξη ότι οι νέοι δεν αποφεύγουν την πολιτική, αντίθετα, παίρνουν θέση όποτε τους δίνεται το βήμα, αυτός είναι ο βασικός μας στόχος. Σήμερα όλοι είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μια διαφορετική κουβέντα με εκπροσώπους της Περιφέρειας μας. Θέλω να ευχαριστήσω όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους αλλά ιδιαίτερα ευχαριστώ τις οργανώσεις της περιφέρειας που από κοινού πραγματοποιήσαμε κάτι τόσο όμορφο. Η ΟΝΝΕΔ Δυτικής Αττικής είναι η δυναμικότερη Νεολαία του λεκανοπεδίου και αυτό οφείλεται στην παρέα που βρίσκεται πίσω από αυτό, μια παρέα με συνοχή, που αποδεικνύει την δυναμική της όποτε κι αν χρειαστεί». 

Από το Γραφείο Τύπου της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Δυτικής Αττικής


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου