Βουρ για τον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ρομποτικής η Ομάδα του 5ου Δημοτικού Άνω Λιοσίων ,,,





Δύο ακόμη ολοκληρωμένα σετ Ρομποτικής προστέθηκαν στην πολύτιμη συλλογή του 5ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων που διακρίθηκε στην κρίσιμη και τελική φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα ανάμεσα σε 150 σχολεία. 

Ο Πρόεδρος της Α βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής Γιάννης Κρεμύδας που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της ελπιδοφόρας Ομάδας και είχε ήδή παραδώσει δύο ολοκληρωμένες συλλογές ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ στο δάσκαλο Πληροφορικής του Σχολείου παρουσία της Προέδρου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κας Καραγλάνη και της Διευθύντριας κας Συκαρά, προκειμένου τα παιδιά του Σχολείου να συμμετέχουν στον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό Ρομποτικής, επανήλθε με νέα σετ, προκειμένου να ενθαρρύνει τα παιδιά στη διαδικασία του τελικού. 

Ο ίδιος εξάλλου σχολιάζοντας τη σπουδαία τους διάκριση στην τελική φάση του αγώνα με ανάρτησή του στη σελίδα του στο face Book δήλωσε τα εξής: 
Συγχαρητήρια στην ομάδα του 5ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων για την πρόκριση στην τελική φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ρομποτικής ανάμεσα σε 150 Σχολεία! Με κάνατε υπερήφανο! Δεσμεύομαι να είμαι δίπλα σας με όλες μου τις δυνάμεις σε ότι χρειαστείτε!




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου