Σκέτη γλύκα! - Οι Βασιλόπιτες όλων των Παιδικών Σταθμών των Άνω Λιοσίων



Με παιδικά χαμόγελα, ευχές για τη νέα χρονιά, αλλά και πολύτιμη ενημέρωση για τα Προγράμματα που θα ισχύσουν και για το 2018, πραγματοποιήθηκαν σε όλους Παιδικούς- Βρεφικούς Σταθμούς των Άνω Λιοσίων, οι καθιερωμένες εκδηλώσεις για την κοπή της Βασιλόπιτας 

«Είμαστε χαμηλών τόνων αλλά υψηλών στόχων» τόνισε στην ομιλία του, στην κοπή πίτας των σταθμών, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων κος Παναγιώτης Καμαρινόπουλος . 
Ο κ. Καμαρινόπουλος αναφέρθηκε στη μείωση των τροφείων που έγινε για το τρέχον σχολικό έτος με στόχο την ανακούφιση των γονέων και την στήριξή τους. 
Επεσήμανε ότι ο Δήμαρχος Φυλής κος Παππούς , ο ίδιος κι οι συνεργάτες του, όλοι ενωμένοι, έχουν ένα μεγάλο σκοπό : Να μεγαλώνει συνεχώς το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών που αποτελούν το μέλλον του τόπου. 

Ο Αντιδήμαρχος κος Καμπόλης που παραβρέθηκε στην κοπή πίτας του 2ου Παιδικού Σταθμού, εξέφρασε την συγκίνησή του που βρίσκεται ανάμεσα στους λιλιπούτειους φίλους του, τους οποίους γνωρίζει ακόμη καλύτερα και μέσω του προσωπικού του πλέον ρόλου ως παππούς. 

Η Διευθύντρια του Νομικού Προσώπου ευχαρίστησε το Παιδαγωγικό Προσωπικό όπως κι όλο το προσωπικό των σταθμών που δίνουν τη ψυχή τους για την φροντίδα, διαπαιδαγώγηση κι εξέλιξη των παιδιών. Ταυτοχρόνως αναφέρθηκε στο μεγάλο ενδιαφέρον του Δημάρχου καθώς κι ο ίδιος ως εκπαιδευτικός γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες των παιδιών. 

Με την ευχή για ψυχική και σωματική υγεία στα παιδιά και τις οικογένειές τους, έκοψαν το δικό τους κομμάτι στις πίτες το εξειδικευμένο προσωπικό του Νομικού Προσώπου: Η Κοινωνιολόγος και συστημική ψυχοθεραπεύτρια κ. Ιωάννα Λιόση , η Ψυχολόγος κα Γεωργία Παππά κι η Λογοθεραπεύτρια κα Σπυριδούλα Μουρκογιάννη. 

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την κοπή της Βασιλόπιτας σε κάθε Παιδικό Σταθμό, αναπτύχθηκε τόσο των Πρόγραμμα Ατομικής / Οικογενειακής Συμβουλευτικής που ξεκινάει για τους γονείς των παιδιών όσο και το Πρόγραμμα Αντιμετώπισης Μαθησιακών Δυσκολιών – Λογοθεραπείας που αφορά στα παιδιά των μεγάλων τμημάτων των Σταθμών. Επίσης, οι γονείς ενημερώθηκαν για το Πρόγραμμα Εκμάθησης Παροχής Πρώτων Βοηθειών που θα υλοποιηθεί άμεσα. 

Από την πλευρά τους, οι Υπεύθυνες των Σταθμών, επεσήμαναν τα οφέλη της καλής συνεργασίας μεταξύ παιδαγωγών και γονέων με απώτερο στόχο την υγιή εξέλιξη, φροντίδα κι ανάπτυξη των παιδιών.

Ακολουθούν υπέροχα φωτογραφικά στιγμιότυπα από όλες τις εκδηλώσεις, που φέρουν την υπογραφή 
του Χρήστου Βένου

1ος Παιδικός Σταθμός Άνω Λιοσίων 











2ος Παιδικός Σταθμός Άνω Λιοσίων 







Βασιλόπιτα Βρεφικού Αγίου Ιωάννη 













Βασιλόπιτα Βρεφικού Ζωφριάς 












Βασιλόπιτα Βρεφικού Λίμνης 












Βασιλόπιτα Παιδικού Σταθμού Αγίου Ιωάννη 










Βασιλόπιτα Παιδικού Σταθμού Αγίου Νικολάου 










Βασιλόπιτα Παιδικού Σταθμού ολοκληρωμένης Φροντίδας Ζωφριάς 
















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου