Οικογενειακή ατμόσφαιρα στο ΚΑΠΗ Ζεφυρίου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας




Σε ζεστή, οικογενειακή και εορταστική ατμόσφαιρα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου το ΚΑΠΗ Ζεφυρίου, παρουσία εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην εκδήλωση για πρώτη φορά φέτος, ύστερα από πρωτοβουλία του Γιάννη Μαυροειδάκου, μετά τους επισήμους, έκοψαν κομμάτι και έδωσαν ευχές και τα απλά μέλη του ΚΑΠΗ που το επιθυμούσαν, κάνοντας την ατμόσφαιρα πιο ζεστή και οικογενειακή. Η βελτίωση της αστυνόμευσης στο Ζεφύρι, η μεγάλη δωρήτρια κ. Γουναλάκη αλλά και η Μακεδονία κυριάρχησαν στους χαιρετισμούς. 

Ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος ανακοίνωσε καταχειροκροτούμενος ότι γίνονται ενέργειες για την έλευση στο ΚΑΠΗ άλλων τριών γιατρών, ενός φυσιοθεραπευτή, ενός οδοντίατρου και ενός παιδιάτρου. Ο κ. Μαυροειδάκος ευχαρίστησε το προσωπικό και τους γιατρούς για την καλή λειτουργία του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων, ευχήθηκε περαστικά στον υπεύθυνο του ΚΑΠΗ Βασίλη Κατηφόρη που απουσίαζε από την εκδήλωση λόγω ασθενείας και αφιέρωσε το κομμάτι του στην μεγάλη δωρήτρια κ. Γουναλάκη. 

«Είναι πολύ σημαντικό να σταματήσουμε να φοβόμαστε πλέον. Βλέπω στα πρόσωπά σας την αγωνία που έχουμε όλοι μας για τα θέματα ασφάλειας . Από εδώ και πέρα ένα είναι σίγουρο και το ξέρετε πλέον καλά. Αυτή η Διοίκηση και ο Δήμαρχος μας Χρήστος Παππούς έκανε και θα κάνει τα πάντα για να εδραιωθεί το αίσθημα κλίμα ασφάλειας στην περιοχή μας» κατέληξε το χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου. 

«Είμαστε το καλύτερο ΚΑΠΗ της Αττικής λόγω των σύγχρονων εγκαταστάσεων που μας χάρισε η γενναιοδωρία της κ. Ελένης Γουναλάκη αλλά και της μεγάλης συμμετοχής που μας χαρίζετε εσείς και έτσι θέλω να μείνουμε» υπογράμμισε στο χαιρετισμό της η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας Τζένη Μπάρα και αφιέρωσε το κομμάτι της στον Παναγιώτη Ζαχαριά. 

Αισιόδοξος για την πορεία υλοποίησης των μεγάλων έργων που θα αλλάξουν τη μορφή του Δήμου δήλωσε ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος. «Χαίρομαι που βρίσκομαι κοντά σας, αισθάνομαι πάντα συγκίνηση όταν είμαι εδώ. Θέλω να είστε χαρούμενοι, αισιόδοξοι και να χαμογελάτε » είπε Γιώργος Κούρκουλος και χάρισε το κομμάτι του στο Βασίλη Κατηφόρη. 

Καλή χρονιά με υγεία ευχήθηκε ο Επικεφαλής της Παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση Δημήτρης Τσιουμπρής ο οποίος κάλεσε τα μέλη του ΚΑΠΗ να αντιδράσουν στις νέες περικοπές των συντάξεων που έρχονται και τους αφιέρωσε το κομμάτι του. 

Καλή χρονιά χωρίς προβλήματα και με συνεργασία ευχήθηκε η εκπρόσωπος των ηλικιωμένων κ. Λάππα και αφιέρωσε το κομμάτι της στην κ. Ελένη Γουναλάκη.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 



















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου