Ορμητήριο το Ζεφύρι για κλοπές χρυσαφικών στην ...Καλαμάτα


Από το Ζεφύρι κατάγονται, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ΘΑΡΡΟΣ της Καλαμάτας οι δύο από τους τέσσερις τσιγγάνους που συνελήφθησαν επιχειρώντας να κλέψουν χρυσά δακτυλίδια από κοσμηματοπωλείο της Καλαμάτας:

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν χθες μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα, ο 29χρονος από το Ζεφύρι Αττικής, η 25χρονη από τη Βέροια, η 31χρονη επίσης από το Ζεφύρι Αττικής και η 50χρονη από το Αίγιο Αχαΐας, που επιχείρησαν προχθές να κλέψουν χρυσά δαχτυλίδια από κοσμηματοπωλείο της Καλαμάτας.
Όπως αποδείχτηκε, οι τέσσερις είχαν ξεκινήσει από το Ζεφύρι Αττικής προχθές. Η 50χρονη είναι θεία της 25χρονης, ενώ οι άλλοι δύο ζευγάρι. Η δικαιολογία που έδωσαν ήταν πως ήρθαν στην Καλαμάτα κυρίως για βόλτα, αλλά δεν έδωσαν πειστικές εξηγήσεις για ποιον λόγο επισκέφθηκαν το κοσμηματοπωλείο.
Υπενθυμίζεται ότι ο 25χρονος με την 31χρονη προσποιούμενοι το ζευγάρι μπήκαν στο κοσμηματοπωλείο στην πλατεία 23ης Μαρτίου και ζήτησαν να δουν κοσμήματα. Οι άλλες δύο γυναίκες, εκμεταλλευόμενες την απασχόληση του ιδιοκτήτη, αφαίρεσαν μια προθήκη με χρυσά δαχτυλίδια, αξίας 17.500 ευρώ, και η 50χρονη την έβαλε στην τσάντα της.
Ο κοσμηματοπώλης, όμως, αντιλήφθηκε την κίνηση και κλείδωσε την πόρτα, καλώντας την Αστυνομία. Άμεσα κατέφτασαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και συνέλαβαν και τους τέσσερις. 
Η 50χρονη αρνήθηκε ότι αποπειράθηκε να κλέψει τα δαχτυλίδια και, μάλιστα, ζήτησε αν υπάρχει καταγεγραμμένο οπτικό υλικό να αναζητηθεί.
Στους τέσσερις μετά τις απολογίες τους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας τους και απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Να σημειωθεί ότι ο 25χρονος και η 50χρονη έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν με κλοπές.

ΠΗΓΗ:tharrosnews.gr/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου