«Μάγεψε» το κοινό ο Χρήστος Χολίδης στη Χασιά, το «αδιαχώρητο» στην πλατεία





Κατενθουσίασε το κοινό ο Χρήστος Χολίδης το βράδυ της Τετάρτης 15 Αυγούστου, δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Δήμος Φυλής στη Δημοτική Ενότητα Φυλής, για να τιμήσει την Κοίμηση της Θεοτόκου. 


Ούτε… καρφίτσα δεν έπεφτε στην κατάμεστη από κόσμο Κεντρική Πλατεία της Χασιάς, ενώ δημότες και επισκέπτες είχαν κατακλύσει και τα γύρω μαγαζιά, προκειμένου να απολαύσουν τη συναυλία του γνωστού και αγαπημένου τραγουδιστή. 

Μία συναυλία μοναδική, με τον Χρήστο Χολίδη, πέρα από τα δικά του τραγούδια, νέα και παλιά, να ερμηνεύει και αγαπημένα τραγούδια μεγάλων Ελλήνων ερμηνευτών και συνθετών, σύγχρονων και παλαιότερων. Ικανοποιώντας έτσι όλες τις ηλικιακές ομάδες των θεατών, οι οποίοι καταχειροκρότησαν τη νέα πρόσκληση που απηύθυνε στον τραγουδιστή ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. 

Ενδεικτικό της φανταστικής ατμόσφαιρας στη συναυλία είναι το γεγονός ότι ο Χρήστος Χολίδης παράτεινε το πρόγραμμά του ερμηνεύοντας επιπλέον τραγούδια, αφού ο κόσμος δεν φαινόταν διατεθειμένος να αποχωρήσει. 

Μετά το τέλος της συναυλίας ο Χρήστος Χολίδης ευχαρίστησε τον Χρήστο Παππού, ο οποίος του πρόσφερε ως ενθύμιο ένα βιβλίο του Δήμου Φυλής με τα «Παλιά Μοναστήρια της Πάρνηθας».

Ακολουθούν χαρακτηριστικά live και πλούσιο φωτοφραφικό υλικό από τη συναυλία







 







 






































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου