«Ζημιές» που ξετρέλαναν το κοινό έκανε η Χαρά Βέρρα στη Χασιά


«Ήτανε όνειρο» και «Έκανε ζημιές» ξετρελαίνοντας το κοινό στη Χασιά, η Χαρά Βέρρα, την Πέμπτη 16 Αυγούστου, τρίτη ημέρα των εκδηλώσεων που διοργάνωσε με επιτυχία ο Δήμος Φυλής για την Κοίμηση της Θεοτόκου, στη Δημοτική Ενότητα Φυλής, η οποία κατακλύστηκε από κόσμο όλο το τριήμερο. 

Την ικανοποίησή του για τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου εξέφρασε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. «Αυτές τις τρείς ημέρες δώσαμε νέα πνοή στην πόλη. Ο κόσμος έχει την ανάγκη να ξεφύγει από τα καθημερινά προβλήματα. Το έδειξε με τη μεγάλη συμμετοχή στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου. Χαιρόμαστε που δώσαμε στην πόλη μας γιορτινό χρώμα και στους δημότες μας τη δυνατότητα να διασκεδάσουν» υπογράμμισε ο Χρήστος Παππούς. 

Η «ιέρεια» του λαϊκοδημοτικού τραγουδιού Χαρά Βέρρα ξεσήκωσε τον κόσμο από την πρώτη νώτα που ερμήνευσε. Η πίστα γέμισε χορευτές και το κέφι χτύπησε κόκκινο. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που η Χαρά Βέρρα αποφάσισε να κατέβει από την πίστα και να τραγουδήσει ανάμεσα στον κόσμο. Εκεί η πλατεία της Χασιάς πήρε φωτιά. Μοίρασε στο κοινό «Χίλια τριαντάφυλλα» επειδή «Δεν Μιλούν οι μαργαρίτες» και άρχισε τη «μουρμούρα» επειδή ήθελε να «μην ξημέρωνε ποτέ». Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε γύρω στη μιάμιση τα ξημερώματα με τον κόσμο – παρότι η επόμενη ημέρα ήταν εργάσιμη-να παραμένει στην πλατεία και μετά τη λήξη του προγράμματος.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό 























































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου