«Εγκαινιάστηκε» από τα παιδιά με ενθουσιασμό η παιδική χαρά στο Τσουκλίδι


Στην πλήρη ανακατασκευή της παιδικής χαράς στην πλατεία Αγίας Σοφίας στο Τσουκλίδι, προχώρησε ο Δήμος Φυλής και η Τεχνική Υπηρεσία , σε υλοποίηση της δέσμευσης του Δημάρχου Χρήστου Παππού προς τους κατοίκους της περιοχής. Η παιδική χαρά άνοιξε την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου για τους μικρούς δημότες οι οποίοι την «γέμισαν» ζωή, χαρούμενες φωνές, παιγνίδι και γέλια από την πρώτη στιγμή. 

«Δεν θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα εγκαίνια από την αθρόα και αυθόρμητη προσέλευση των παιδιών απόψε» σχολίασε ο Χρήστος Παππούς εμφανώς ικανοποιημένος από την εικόνα της παιδικής χαράς το βράδυ της Κυριακής. 

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που εξασφαλίσαμε στους μικρούς μας φίλους μία σύγχρονη παιδική χαρά. Ένα χώρο που τα παιδιά να μπορούν να παίζουν και να διασκεδάζουν με ασφάλεια» υπογραμμίζει ο Χρήστος Παππούς και προσθέτει: «Οι δημότες μέσα από τα έργα που ολοκληρώθηκαν ή είναι σε εξέλιξη μας συναντούν σε κάθε γειτονιά. Με την ανακατασκευή παιδικών χαρών και πλατειών, τις εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις, τα μεγάλα έργα όπως η Πεζογέφυρα και πολλά ακόμα είμαστε καθημερινά δίπλα στο δημότη και έτσι θα συνεχίσουμε» τονίζει. 

Η νέα παιδική χαρά είναι περιφραγμένη φωτιζόμενη και είναι απόλυτα ασφαλής. Διαθέτει τσουλήθρα πύργο, τραμπάλα, κούνιες και παιγνίδι ελατηρίου ενώ έχει αρκετό ελεύθερο χώρο για να παίζουν τα παιδιά και εκτός οργάνων. 

«Η παιδική χαρά στο Τσουκλίδι δίνει μεγάλη ανάσα στους κατοίκους. Από την άνοιξη μέχρι και το τέλος Αυγούστου ολοκληρώσαμε την ανακατασκευή 16 παιδικών χαρών και την εξαρχής κατασκευή ακόμα μιας. Τώρα έχουμε προκηρύξει διαγωνισμό για την αναβάθμιση και των εκσυγχρονισμό άλλων 11 παιδικών χαρών. Όλα αυτά με δαπάνη του Δήμου γιατί τα παιδιά αποτελούν προτεραιότητα μας και το αποδεικνύουμε καθημερινά» τονίζει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας. 

Στην νέα παιδική χαρά αναφέρθηκε κατά το χαιρετισμό στα Τσουκλίδεια 2018 και ο Πρόεδρος του ομώνυμου συλλόγου «Η ΕΝΩΣΗ» κ. Νίκος Νικολόπουλος ο οποίος τη χαρακτήρισε «στολίδι» που βελτιώνει την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής. «Ο Δήμος έκανε το καλύτερο που μπορούσε και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Εκτός από την παιδική χαρά μας παρέδωσε και ένα από τα καλύτερα έργα που μπορούσαμε να έχουμε στην περιοχή, την πλατεία Αγίας Σοφίας που είμαστε απόψε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νικολόπουλος. 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 








 Φωτό από την ανακατασκευή της Παιδικής Χαράς 












0 comments:

Δημοσίευση σχολίου