Αθρόα η συμμετοχή του κόσμου στα «ΤΣΟΥΚΛΙΔΕΙΑ 2018»

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, τα «ΤΣΟΥΚΛΙΔΕΙΑ 2018», που οργάνωσε για δεύτερη χρονιά φέτος ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Τσουκλιδίου «Η Ένωση», υπό την αιγίδα του ΝΠΔΔ «Η ΠΑΡΝΗΘΑ».

Ενθουσιασμένος από την πρωτοφανή συμμετοχή του κόσμου που πλημμύρισε την πλατεία της Αγίας Σοφίας εμφανίστηκε ο Πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Νικολόπουλος. 

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν νωρίς το απόγευμα, με τους καθιερωμένους πλέον, αγώνες δρόμου και κορυφώθηκαν το βράδυ με παρουσιάσεις από χορευτικά συλλόγων και ζωντανή μουσική από την κομπανία του συλλόγου. 

Ο Δήμαρχος Φυλής αναφέρθηκε στο χαιρετισμό του στα δυο μεγάλα προβλήματα της περιοχής -αποχέτευση και οδοποιία- που επιλύθηκαν από τη σημερινή Δημοτική Αρχή. «Το πρώτο έργο που έκανα ως Δήμαρχος ήταν η αποχέτευση και στη συνέχεια οι δρόμοι στο Τσουκλίδι» είπε καταχειροκροτούμενος ο Χρήστος Παππούς αναφερόμενος στην πρώτη θητεία του. 

Ο Δήμαρχος Φυλής αφού αναφέρθηκε στην ιστορία της πλατείας της Αγίας Σοφίας που χωροθετήθηκε, σχεδιάστηκε, δημοπρατήθηκε και κατασκευάστηκε επί Δημαρχίας του, δεσμεύτηκε πως στόχος και σκοπός της Διοίκησης είναι να αλλάξει ριζικά την πόλη. Ο Χρήστος Παππούς αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα που είναι σε φάση υλοποίησης με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση τονίζοντας : «Τα μεγάλα έργα είναι γνωστά σε όλους και πολλά από αυτά θα ξεκινήσουν άμεσα στην περιοχή μας και όχι μόνο τώρα αλλά και στην επόμενη περίοδο 2019-2023.Κάνουμε το Δήμο Φυλής μια πρότυπη πόλη» κατέληξε το χαιρετισμό του ο Δήμαρχος ο οποίος συνεχάρη τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του συλλόγου για την δραστηριότητά του.
Ακολουθεί το ολιγόλεπτο video της ομιλίας του
Ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Νικολόπουλος αφού ευχαρίστησε το Δήμο για την στήριξη στην διοργάνωση της εκδήλωσης αποτιμώντας το έργο του συλλόγου αναφέρθηκε στην πεζογέφυρα Γεννηματά και την παιδική χαρά στην πλατεία Αγίας Σοφίας. Δύο έργα τα οποία ζητούσε ο σύλλογος και έγιναν πραγματικότητα. 
«Ο σύλλογος τακτικός σε αυτά που έχει πει προσπαθεί να ενώσει τη γειτονιά μας. Θέλουμε να είστε κοντά μας» είπε ο κ. Νικολόπουλος και προανήγγειλε τις δράσεις του συλλόγου μέχρι τη λήξη της θητείας του σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου. «Προγραμματίζουμε μια εκδρομή τον Οκτώβριο, μετά θα γίνει Χριστουγεννιάτικη γιορτή πάντα με την υποστήριξη του ΝΠΔΔ «Η Πάρνηθα», η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, τα κούλουμα και μετά έχουμε τις εκλογές του συλλόγου. Η καθημερινότητα του Τσουκλιδίου αλλάζει» κατέληξε ο κ. Νικολόπουλος . 
Το μουσικό πρόγραμμα άνοιξε το χορευτικό τμήμα του συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων, ακολούθησε το χορευτικό του πολιτιστικού συλλόγου εργαζομένων και συνταξιούχων των ΕΛΤΑ και αμέσως εμφανίστηκε το νεοσύστατο χορευτικό τμήμα του πολιτιστικού συλλόγου Τσουκλιδίου «Η Ένωση». Η πίστα όμως έμεινε γεμάτη και μετά τις παρουσιάσεις των χορευτικών από τους πολιτιστικούς συλλόγους αφού η ορχήστρα του πολιτιστικού συλλόγου Τσουκλιδίου ξεσήκωσε τον κόσμο. Η Ελένη Νερατζοπούλου με την υπέροχη φωνή της και οι Παναγιώτης Παπαδόπουλος στο μπουζούκι και Βασίλης Κοντοδήμος στα πλήκτρα κράτησαν ψηλά το κέφι με τον κόσμο να διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 














 



 




























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου