Διακόπηκαν από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ τα δρομολόγια της γραμμής Λιόσια-Κορωπί-Λιόσια με αφορμή την κακοκαιρία



Διακόπηκαν τα δρομολόγια της γραμμής ΛΙΟΣΙΑ- ΚΟΡΩΠΙ-ΛΙΟΣΙΑ αναφέρει ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που εκδόθηκε την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018. 
Η ανακοίνωση αποδίδει στην κακοκαιρία και στην ανάγκη ομαλοποίησης της λειτουργίας του προαστιακού τη διακοπή λειτουργίας της συγκεκριμένης γραμμής, αλλά δεν αναφέρει πότε θα αποκατασταθεί η λειτουργία της. 
Γεγονός είναι ότι το επιβατικό κοινό του Δήμου Φυλής ταλαιπωρείται τις τελευταίες μέρες, χωρίς, μέχρι στιγμής, να έχουν επαληθευτεί οι προβλέψεις της ΕΜΥ για θυελλώδεις ανέμους. 
Δείτε την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ trainose.gr/


Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι επήλθε αποκατάσταση των δρομολογίων του Προαστιακού, μόλις το επέτρεψαν οι συνθήκες υποδομής.

Αυτή τη στιγμή τα δρομολόγιά μας εκτελούνται κανονικά, πλην του τμήματος Λιόσια-Κορωπί-Λιόσια, στο οποίο υποχρεωθήκαμε να καταργήσουμε δρομολόγια για τη γρηγορότερη ομαλοποίηση του υπολοίπου δικτύου, κρίνοντας ότι οι επιβάτες μας σε αυτό το τμήμα του δικτύου δύνανται να εξυπηρετηθούν από διερχόμενα τραίνα.
Ευχαριστούμε το επιβατικό κοινό για την υπομονή και κατανόηση που επέδειξε σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες.
Όλες μας οι υπηρεσίες συνεχίζουν να είναι σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση όποιων προβλημάτων τυχόν παρουσιαστούν το επόμενο διάστημα λόγω των αναμενόμενων καιρικών φαινομένων.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου